Actori care au fost la un pas de moarte pe platoul de filmare. Ce vedetă aproape s-a înecat în Marea Neagră

Unii actori sunt pregătiți pentru orice obstacol pe platourile de filmare, însă unii dintre aproape și-au pierdut viața pentru jobul lor.

Ce vedete au fost la un pas de moarte în timpul filmărilor

Getty Images

Unii dintre cei mai mari actori din lume aproape și-au pierdut viața pe platourile de filmare, din cauza unor cascadorii ce i-au pus în situații periculoase.

Printre actorii care se accidentează cel mai des pe platourile de filmare se numără vedetele care insistă să își facă majoritatea cascadoriilor ei singuri, precum Tom Cruise și Jackie Chan, însă și alte staruri au fost la un pas de moarte.

Vedete care aproape și-au pierdut viața pe platoul de filmare

Printre cele mai periculoase cascadorii de până acum se numără accidente îngrijorătoare, scene care au dus la oase fracturate și cadre în care aproape s-au înecat actorii.

Vezi actorii care aproape și-au pierdut viața pe platoul de filmare în GALERIA FOTO

Iată unele vedete ce aproape și-au pierdut viața pe platoul de filmare:

Jason Statham aproape s-a înecat în Marea Neagră

În timpul unei scene pe care o filma pentru filmul Eroi de sacrificiu 3, Statham se afla într-un camion ce se îndrepta spre apă. Din păcate, frânele au cedat în cel mai nefericit moment și vehiculul a plonjat în apă.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jason Statham și Rosie Huntington Whiteley. Ce spune modelul despre soțul ei celebru

”Ne scufundam rapid, direct către fund,” a declarat Jason Statham, scrie Buzzfeed. ”Deci la 20 de m adâncime în Marea Neagră, prins în nămol și eu mă gândeam ”Cum scap de aici?”

Statham a ieșit pe geamul camionului și a înotat către suprafață cât a putut de repede, ceea ce i-a salvat viața.

Margaret Hamilton a avut arsuri de gradul 3 pe platoul de filmare Vrăjitorul din Oz

Din cauza unei cascadorii ce a eșuat, Margaret Hamilton, ce a jucat-o pe vrăjitoare în Vrăjitorul din Oz, a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini. Ea nu a dat în judecată studioul de teamă că producătorii îi vor distruge cariera la Hollywood.

Margaret Hamilton, aka the Wicked Witch of the West, suffered second-degree burns on her face and third-degree burns on her hand after a stunt went wrong while filming The Wizard of Oz.

Jeremy Renner a căzut de la peste 6 m și și-a rupt ambele mâini

Pe platoul de filmare pentru filmul Tag, Renner a căzut de la o înălțime de 20 de m și și-a rupt ambele mâini.

Jackie Chan are o gaură în cap din cauza filmărilor periculoase

Jackie Chan a suferit numeroase accidente de-a lungul carierei sale și și-a fracturat numeroase oase. Unul dintre cele mai periculoase accidente l-a lăsat și cu o gaură în cap, însă Chan continuă să își facă singur cascadoriile și azi.

Isla Fisher aproape s-a înecat în fața echipei de producție

La filmările pentru Now You See Me, Isla Fisher a fost scufundată într-un acvariu imens, cu mâinile și picioarele încătușate. Unul dintre lanțuri nu a putut fi deschis așa cum era planificat și Isla aproape s-a înecat în fața echipei de producție, ce nu a intervenit rapid, pentru că toți credeau ca actrița doar își joacă rolul foarte bine.

Ultimele știri