Jean-Claude Van Damme a primit dedicații live de la Dani Mocanu: „Ca Van Damme nu se mai naște”. Cum s-au filmat cei doi

Jean Claude Van Damme are un program încărcat în România. După filmările realizate în mașină alături de câțiva români care i-au dat să asculte manele, acum un manelist celebru i-a făcut dedicații live.

Jean Claude Van Damme a primit o dedicație din partea lui Dani Mocanu

gettyimages.com & Instagram

În vizita marelui actor în România, acesta l-a întâlnit pe manelistul Dani Mocanu care i-a făcut o dedicație de zile mari. Momentul a fost filmat, iar imaginile au apărut pe Internet.

În imagini manelistul și actorul apar îmbrățișați.

„Cum este ziua de Paște, Ca Van Damme nu se mai naște, Îi cântă Dani Mocanu, Care a spart topul tot anu`, Las și mamă las și casă, Ca să-mi fac viața frumoasă, Îmi las mama și nevasta, Să plec în lume cu ăsta”, sunt versurile pe care le-a cântat Dani Mocanu.

Cum a fost filmat Jean-Claude Van Damme alături de Dani Mocanu

Van Damme aplaudă în timp ce Dani Mocanu îi face dedicația Live.

Imaginile vin după ce JCVD a fost filmat în timp ce asculta o manea, alături de alți tomâni, într-o mașină. Filmarea a ajuns pe Internet și i-a amuzat copios pe fanii cărora nu le-a venit să creadă cât de bine se acomodează celebrul actor în România.

Manelistul s-a și pozat alături de marele actor:„ La un șpriț frumos cu fratele meu Van Damme”, a scris Dani Mocanu pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de actor.

Jean-Claude Van Damme este în România. Ce a făcut într-o zonă exclusivistă din Capitală

Jean-Claude Van Damme a venit în România și și-a dorit să-și revadă prietenii vechi, așa că s-a dus direct la un restaurant luxos care aparține lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană. Jean-Claude Van Damme a venit în România, marți seara, iar ulterior actorul de la Hollywood și-a făcut apariția într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

Din imaginile care au apărut cu Jean-Claude Van Damme, se poate observa că actorul în vârstă de 60 de nai arată foarte bine, el fiind în realitate imaginea fidelă a filmelor sale.

Citește și: Actrițele care au detestat să lucreze cu Jean-Claude Van Damme. Ce a putut să facă actorul pe platoul de filmare

Venirea lui Van Damme poate însemna o nouă colaborare pentru un film care să aibă legătură cu România, însă rămâne de văzut pe parcurs ce pregătește marele actor. Cert este că JCVD are o legătură cu țara noastră, acesta a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.

Jean-Claude Van Damme, actorul în vârstă de 60 de ani, a făcut furori în toate colţurile lumii după ce a jucat în zeci de filme de acţiune și este unul dintre cei mai apreciați actori la nivel internațional. Fără doar și poate, este un om care a marcat generații întregi cu talentul său și oricine și-ar dori să fie măcar odată în preajma sa.

Ultimele știri