Actrițele care au detestat să lucreze cu Jean-Claude Van Damme. Ce a putut să facă actorul pe platoul de filmare

Jean-Claude Van Damme e un actor renumit în întreaga lume, însă se pare ca unii colegi de platou nu au fost mulțumiți de atitudinea sa în timpul filmărilor.

Ce actrițe au avut probleme cu Jean-Claude Van Damme pe platoul de filmare, potrivit unui regizor

Profimedia

Jean-Claude Van damme era unul dintre cei mai cunoscuți actori de acțiune în anii 90, motiv pentru care a apărut în numeroase producții îndrăgite din acea perioadă.

Una dintre ele a fost și seria Friends, considerat unul dintre cele mai de succes seriale din istorie. Deși apariția lui în serial a fost memorabilă pentru fani, se pare că actorii principali nu au fost atât de fericiți să îl aibă pe Van Damme drept coleg de platou.

Jennifer Aniston și Courteney Cox au avut probleme cu Jean-Claude Van Damme în timpul filmărilor Friends

Van Damme a apărut într-unul din cele mai vizionate episoade din istoria serialului Friends, ”The One After the Superbowl: Part 2”, în 1996, scrie ScreenRant.

Citește și: Cele mai mari mituri despre Jean Claude Van Damme, desființate de actor. Ce e adevărat și ce e fals din ce se spune despre el

Se pare că actorul nu a lăsat cea mai bună impresie pentru Aniston și Cox. În episod, Monica (interpretată de Cox) și Rachel (interpretată de Aniston) îl întâlnesc pe Van Damme pe un platou de filmare și încep o confruntare pentru atenția lui din cauza unei neînțelegeri.

Vezi cum arăta Jean-Claude Van Damme în serialul Friends în GALERIA FOTO

Cu ocazia aniversării de 25 de ani a episodului, regizorul Michael Lembeck a dezvăluit că Van Damme nu a lăsat cea mai bună impresie când a filmat cu actorii Friends.

Într-un interviu cu The Hollywood Reporter, Lembeck a dezvăluit că Van Damme era greu de gestionat la filmări și că a venit nepregătit pe platou. Mai mult, Lembeck a vorbit și despre un moment în care Van Damme le-a făcut pe Aniston și Cox să se incomod.

În scene bonus, ce nu au fost incluse în episod, Van Damme le sărută și pe Aniston și Cox. Potrivit lui Lembeck, filmările nu au fost tocmai ușoare.

”E nepregătit și arogant!” a declarat Lembeck. ”Dar asta e povestea pe care vreau să v-o spun: îl filmăm pe el și Jennifer întâi. După care ea vine la mine și-mi spune ”Lem, Lem, îmi faci o favoare și îl rogi să nu își mai bage limba în gura mea când mă sărută?”

”Îi spun că totul e okay, dar ca e un cadru strâns, așa că să nu mai facă asta. După aia filmăm scena cu Courteney. Și uite cum vine Courteney la mine și-mi spune ”Lem, poți te rog să-i spui să nu-și bage limba în gura mea?” Nu-mi venea să cred! A trebuit să-i spun iar, dar mai ferm,” a încheiat regizorul.

Până acum, nici Van Damme, nici actorii din Friends nu au oferit comentarii despre incidentul descris de Lembeck.

Nu e prima dată când Jean-Claude Van Damme se confruntă cu zvonuri privind modul în care s-a purtat pe platourile de filmare.

Actorul a avut discuții aprinse și cu producătorul filmului Predator, în care trebuie să joace rolul extraterestrului, dar costumul i-a pus probleme.

Mai mult, trebuia să poarte picioroange, ce îi reduceau semnificativ mobilitatea, așa că Van Damme a considerat că mișcările pe care i le cereau producătorii erau prea periculoase. În final, actorul l-a confruntat pe producător.

Citește și: Jean Claude van Damme, surprins la plajă de paparazzi. Fizicul lui impresionează, deși e trecut demult de prima tinerețe

“Când Joel mi-a cerut să sar, știam că o să fie rău. Am zis “Asta e imposibil, Joel. Cred că o să avem o problemă”. După aia, m-a înlocuit,” a dezvăluit Jean-Claude Van Damme despre rolul său din Predator.

Ultimele știri