Jean Claude van Damme, surprins la plajă de paparazzi. Fizicul lui impresionează, deși e trecut demult de prima tinerețe

Jean Claude van Damme este unul dintre cei mai apreciați actori, iar de-a lungul timpului, pe lângă talentul actoricesc, aceasta a impresionat cu fizicul său.

Jean Claude van Damme a fost surprins pe o stradă din Saint Barts

Profimedia Images

De-a lungul timpului actorul a trecut prin transformări fizice de-a dreptul impresionante. Acesta a început să lucreze la forma sa fizică încă de la vârsta de 10 ani, iar anii petrecuți în sala de sport și la orele de arte marțiale dau rezultate și acum.

Recent, actorul a fost surprins pe o stradă din Saint Barts, unde se afla la shopping cu familia. La vârsta de 60 ani, actorul are încă mare grijă de felul în care arată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chiar dacă timpul și-a pus amprenta asupra chipului său, trupul este impecabil. Plin de mușchi și cu un abdomen obținut greu, Jean Claude van Damme a fost pozat de fotografi în timp ce împingea căruțul cu rotile în care se afla mama sa.

Citește și: Mesaj emoționant publicat de Jean Claude Van Damme pentru fiica lui, de ziua ei. Cât de frumoasă e Bianca Bree

Jean Claude van Damme, mereu preocupat de felul în care arată

Datorită stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat de mic, Jean Claude van Damme a fost mereu de apreciat pentru felul în care arată.

Acesta publică adesea pe contul de Instagram imagini din timpul antrenamentelor din sala de sport, iar cei care îl urmăresc nu au cum să nu fie impresionați că în ciuda vârstei ia parte la antrenamente atât de dificile.În trecut, marele actor a spus că a ridicat mult timp greutăți pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, dar la vârsta de 16 ani a mers chiar și la cursuri de balet. Timp de 5 ani a practicat această formă de dans. Jean Claude van Damme a spus mereu că baletul este o artă, dar se numără și printre cele mai dificile sporturi. Bărbatul a spus că dacă cineva poate supraviețui unui antrenament de balet, atunci poate supraviețui oricărui antrenament dificil.

Citește și: Cele mai mari mituri despre Jean Claude Van Damme, desființate de actor. Ce e adevărat și ce e fals din ce se spune despre el

Ultimele știri