Live acum
Prime Time 20:30Adela

Jean de la Craiova, poveste fabuloasă de viață! "Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”

Jean de la Craiova a avut o viață desmna de un scenariu de film. Artistul a povestit cum a fost viața sa în copilărie.

Jean de la Craiova, poveste fabuloasă de viață!

S-a zbătut, în sărăcie lucie, dar a reuşit să îşi croiască drumul lui, în viaţă şi să devină unul dintre cei mai cunoscuţi artişti! Jean de la Craiova face dezvăluiri tulburătoare, despre copilăria grea pe care a trăit-o! Cântăreţul s-a confruntat cu lipsuri și greutăţi şi a învăţat, de mic, să pretuiască fiecare bănuţ.

Cum arată fiica lui Vali Vijelie și ce bolid conduce tânăra! | Video

"De la doisprezece ani o luam din tren în tren. Am început să cunosc stațiile de tren și unde mergeam, cântam pe la Căminul Cultural, prin județul Dâmbovița. Mai îți dădea unul o găină, un curcan, un pui, ce avea omul prin curte."

A visat să ajunga departe

Artistul recunoaște ca nu și-a imaginat ca va ajunge unde este astăzi, deși visa la asta.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look! Ce transformare vrea să-și facă vedeta | Foto

A plecat de jos, s-a confruntat cu multe lipsuri în copilărie, dar asta nu a făcut decât să-l ambiționeze și mai mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Deși i-a plăcut de mic să cânte, visa să devină cosmonaut sau șofer de TIR, însa viața se pare, ca i-a rezervat altceva.

Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”, a spus Jean, la Antena Stars.

Imagini din vacanța Deliei! Cum arată paradisul unde se răsfață frumoasa artistă! | Galerie Foto

A fost nevoit sa renunțe la copilărie, pentru că și-a dedicat tot timpul muzicii, și deși, uneori își dorea să iasa să se joace cu copiii de vârsta lui, a ales sa se dedice pasiunii, care l-a scos din sărăcie și i-a adus celebritatea.

EBA s-a reprofilat! Mezina lui Traian Băsescu și-a deschis o afacere de sezon | Video

Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta se poate lăuda acum că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu doar lapte și miere pentru celebrul cântăreț. Acesta nu a avut o copilărie fericită și a munci din greu, pentru a ajunge unde este astăzi.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari