Jean-Claude Van Damme, distracție pe manele într-o mașină din România. Ce mișcări face și ce melodii a ascultat. Video

Jean-Claude Van Damme a fost filmat în România în timp ce asculta manele într-o mașină, cu mai mulți români dornici de distracție. Ce mișcări face și cum se distrează JCVD pe melodiile celebrilor maneliști din țara noastră.

Jean-Claude Van Damme surprins în timp ce ascultă și se distrează pe manele

Getty și Facebook

Jean-Claude Van Damme a venit pentru discuții importante în România, dar nu a sărit peste distracție. Celebrul actor de la Hollywood a petrecut momente amuzante alături de câțiva români care i-au pus la volum maxim manele în mașină.

Unul dintre românii aflați în mașină, chiar lângă specialistul în arte marțiale, a filmat mai bine de 5 minute drumul alături de JCVD. Actorul a fost animat de manelele puse de camarazii de drum, iar la un moment dat oboseala și-a spus cuvântul. După ce s-a dezmeticit, actorul a fost "luat" de ritmul manelelor.

Jean-Claude Van Damme, surprins în timp ce asculta manele. Cum se distrează și ce mișcări face

Actorul de filme de acțiune a simțit gustul distracției românești alături de băieții care l-au însoțit în mașină. Acesta a făcut mișcări pe ritmul muzicii, a dat din cap, a bătut din palme și am mișcat din umeri, la un moment dat chiar a fluierat.

JCVD a dat de înțeles că se simte bine în prezența românilor, ar și că muzica îi place.

„Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, spune unul dintre băieții aflat alături de el și care l-a şi filmat pe actor. Deși a fost live pe Facebook tot drumul, la un moment dat Van Damme i-a atras atenţia bărbatului care filma.

„No good for social network”, a spus Jean-Claude Van Damme. Adică "Nu este în regulă pentru reţelele de socializare", a transmis actorul, dându-și seama că este filmat pe cale neoficială. Bărbatul i-a spus că totul e ok pentru că este pe pagina lui personală, însă videoclipul a ajuns viral în doar câteva clipe.

Ce a făcut celebrul actor Jean-Claude Van Damme într-o zonă exclusivistă din Capitală

Jean-Claude Van Damme a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană. Jean-Claude Van Damme a venit în România, marți seara. Actorul de la Hollywood și-a făcut apariția într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului.

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

Din fotografie se poate observa că Jean-Claude Van Damme arată foarte bine, el fiind în realitate imaginea fidelă a filmelor sale.

Citește și: Actrițele care au detestat să lucreze cu Jean-Claude Van Damme. Ce a putut să facă actorul pe platoul de filmare

Venirea lui Van Damme poate însemna o nouă colaborare pentru un film care să aibă legătură cu România, însă rămâne de văzut pe parcurs ce pregătește marele actor. Cert este că JCVD are o legătură cu țara noastră, acesta a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.

Jean-Claude Van Damme, actorul în vârstă de 60 de ani, a făcut furori în toate colţurile lumii după ce a jucat în zeci de filme de acţiune și este unul dintre cei mai apreciați actori la nivel internațional. Fără doar și poate, este un om care a marcat generații întregi cu talentul său și oricine și-ar dori să fie măcar odată în preajma sa.

Ultimele știri