Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Jennifer Aniston este una din cele mai mari vedete, dar puțini au recunoscut-o pozată așa. Cum arată frumoasa blondină

Jennifer Aniston este una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood, care a atras atenția publicului cu talentul și frumusețea ei din serialul de succes "Friends".

Jennifer Aniston este una din cele mai mari vedete, dar puțini au recunoscut-o pozată așa.

Hepta

Jennifer Aniston are vârsta de 51 de ani, însă pare că nu îmbătrânește niciodată. Artista își păstrează look-ul din tinerețe și arată senzațional.

Jennifer Aniston a fost de nerecunoscut înainte de premiile Emmy 2020

Înainte de decernarea premiilor Emmy, Jennifer Aniston și-a surprins fanii cu apariția ei de nerecunoscut. Actrița a decis să se relaxeze înainte de a călca pe covorul roșu și a apelat la o modalitate clasică de înfrumusețare.

Jennifer a fost surpinsă cu o mască de față și cu un pahar de șampanie în mână, pentru a sărbători toate reușitele și performanțele de anul acesta.

Citește și: Surprize la Gala Premiilor SAG. Jennifer Aniston şi Brad Pitt au păşit, din nou, împreună în lumina reflectoarelor

Jennifer Aniston a strâns o mulțime de reacții pozitive

Pe contul său de instagram, Jennifer Aniston a adunat 35,7 milioane de urmăritorii și 4,4 milioane de aprecieri la fotografie.

Fanii actriței au rămas surprinși, aproape că n-au recunoscut-o cu masca pe față. "Sunt foarte entuziasmată, arăți minunat. Mult noroc!" sau "Suntem mândri de tine!", i-au spus oamenii din mediul online.

Citește și: Suma colosală pe care o investește Jennifer Aniston în tratamentele de înfrumusețare

Jennifer Aniston are mai mult de 18 premii câștigate, cele mai recente sunt: Premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic în 2020, People's Choice Award pentru People’s Icon în 2019 și unul dintre cele mai importante, premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un serial TV muzical sau comedie în 2003.

Recomandari