Jennifer Lopez la un pas de un accident vestimentar. Cum a fost surprinsă diva

Jennifer Lopez a fost surprinsă în urmă cu puțin timp de paparazzi într-o rochie care lăsa totul la vedere, iar artista era la un pas de un accident vestimentar.

Frumoasa hispanică cu forme voluptoase a fost surprinsă de paparazzi coborând din mașină pentru un prânz cu familia în Miami.

profimedia

Frumoasa hispanică cu forme voluptoase a fost surprinsă de paparazzi coborând din mașină pentru un prânz cu familia în Miami. Cântăreața a purtat o rochie albă, stil cămășă, extrem de lungă și vaporoasă.

Cu toate acestea, chiar dacă rochia ei era lungă și se închidea cu nasturi, J. Lo nu a prevăzut cât de adâncă e crăpătura pe picior. Astfel, atunci când a pășit pentru a coborî din mașină, frumoasa artistă a lăsat la iveală mai mult decât și-ar fi dorit.

La rochia de culoare albă, Jennifer Lopez a asortat o pereche de sandale albe, a purtat cercei mari, rotunzi și o geantă roșie.

Citește și: Jennifer Lopez a apelat la o schimbare de look senzațională. Cum arată vedeta cu părul lung, ca Rapunzel

Cum se menține J. Lo tânără și în formă

Cu toții știm că deși Jennifer Lopez a trecut de vârsta de 50 de ani, ea arată mai bine decât la 30 de ani, făcând furori cu formele sale voluptoase. Artista petrece ore în la sală, mai multe zile pe săptămână și face și repetiții pentru show-urile sale. Astfel, reușește să fie mereu în formă și plină de energie.

Vedeta nu se abate de la un stil de viață sănătos. Alimentația ei este motivul principal datorită căruia diva are un trup suplu, cu forme bine definite. Antranamentele intense și programul solicitant o ajută pe Jennifer Lopez să nu fie niciodată prinsă pe picior greșit.

De asemenea, diva hispanică are și un ten de invidiat, veșnic tânăr, fiind extrem de atentă la produsele de îngrijire a feței pe care le folosește. Tocmai de aceea, J. Lo a ales să își lanseze propriul brand de produse cosmetice, special create pentru a se potrivi femeilor cu vârste cuprinse între 13 și 70 de ani.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Presa speculează că cei doi s-au împăcat

Un alt secret pe care l-a dezvăluit despre rutina ei de înfrumusețare este uleiul de măsline. După ce diva hispanică a explicat de mai multe ori că nu a apelat la chirurgie plastic și la niciun fel de intervenție estetică, ea a dezvăluit și secretele unui ten perfect, luminos și lipsit de riduri, ca al ei.

Diva hispanică susține că își menține trăsăturile tinere nu cu ajutorul intervențiilor estetice, ci prin intermediul tratamentelor naturale, precum uleiul de măsline.

“E un secret pe care l-am folosit ani și ani de zile, pentru că funcționează,” a declarat Lopez.

“Un lucru important, pe care îi sfătuiesc pe toți să îl înceapă de la 15 ani, chiar mai devreme, e să se dea cu cremă cu protecție solară în fiecare zi. E un mare secret pentru îngrijirea tenului pe care unii oameni îl fac, dar nu prea. Folosesc creme, dar nu își dau cu cremă cu protecție solară în fiecare zi,” a continuat Jennifer Lopez, vorbind despre secretul din spatele tenului ei aproape perfect. “Eu am făcut asta de când aveam 22 de ani.”

Ultimele știri