Jessica Alves, o nouă operație de mărire a bustului. Fostul "bărbat Ken" a trecut la "cupa H" cu noile implanturi mamare uriașe

Jessica Alves , fostul ”bărbat Ken”, a ajuns să-și pună unele dintre cele mai mari implanturi mamare, trecând la "cupa H". Din dorința de a atrage un partener în viața sa, aceasta se supune la tot felul de intervenții care să o facă din ce în ce mai feminină.

Jessica Alves s-a pozat de curând într-o lenjerie roșie din dantelă, care lasă la vedere un decolteu adânc. Imaginile au fost făcute la o zi după operația de mărire a bustului.

Rodrigo, pe numele său real, și-a câștigat faima după ce a recunoscut că a suferit peste 76 de operații estetice ca să se transforme în idolul său, păpușa Ken. Cu mult timp în urmă spunea că a decis să treacă prin atâtea intervenţii chirurgicale ca să-şi depăşească frustrările din copilărie legate de trupul său.

Acesta s-a născut bărbat, dar în timp a ales să devină femeie! Dorința sa de-a arăta precum bărbatul Ken s-a născut dintr-o traumă suferită în copilărie, atunci când copiii din jur râdeau de Rodrigo pentru faptul că are nasul mare, niște kilograme în plus sau pieptul precum cel al unei fete. Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului.

După aceste episoade care au lăsat o traumă adâncă în sufletul său, a urmat prima operație care dădea startul unei întregi serii de intervenții estetice. La câțiva ani distanță, el a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că vrea să fie femeie.

Citește și: Cum arată Jessica Alves după a douăsprezecea rinoplastie. A fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Milano

„Curând voi face operația finală, cea de schimbare de sex. Până atunci, o să îmi mai măresc sănii o dată. Vreau să pot purta rochii cu decolteu adânc și să arăt senzațional. Abia aștept”, afirma el pe Instagram, înante de a se transforma cu totul în femeie.

Ce a pățit fostul "bărbat Ken" după ce a devenit femeie

Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”, susține că a primit numeroase oferte de la fanii săi după ce a devenit femeie.

Jessica Alves susține că mulți bărbați i-au făcut propuneri după ce a trecut prin operația de schimbare de sex. În vârstă de 37 de ani, Alves s-a operat recent în Thailanda și nu a ezitat să publice rezultatele procedurii pe rețelele de socializare.

Citește și: Dependent de operații estetice. Fostul “bărbat Ken” își remodelează nasul pentru a semănă și mai bine cu o păpușă Barbie

După mai mult proceduri de schimbare de sex, Alves a declarat că își caută o nouă iubire după ce a scos de pe rețeaua de socializare poza incendiară, scrie The Sun.

”Un bărbat mi-a oferit cincisprezece mii de lire sterline! Nu mi-aș vinde niciodată corpul, caut o nouă iubire, nu bani.”

”Niciodată n-am avut o relație cu un bărbat gay pentru că întotdeauna am avut creier feminin. Îmi amintesc, atunci când eram copil, că obișnuiam să port hainele mamei și să dansez prin casă și atunci eram fericită.”

”Problema e că n-am pus ochii pe nimeni încă. Vreau ca acea zi să fie magică și specială, așa că trebuie să aștept puțin mai mult pentru asta până când bărbatul potrivit pentru mine o să apară.”

Ultimele știri