Dependent de operații estetice. Fostul “bărbat Ken” își remodelează nasul pentru a semănă și mai bine cu o păpușă Barbie

Jessica Alves, fostul “bărbat Ken”, cunoscută în trecut și cu numele Rodrigo Alves și Roddy Alves, a fost zărită în Istanbul, după ce și-a mai făcut o rundă de operații estetice, pentru a obține un look cât mai similar cu cel al păpușii Barbie.

Jessica Alves, în vârstă de 37 de ani, și-a operat nasul pentru a 12-a oară, potrivit Daily Mail.

“De-a lungul anilor, am avut mai multe probleme, și mi-am operat nasul în Brazilia, Columbia, Iran, SUA și aici, în Instanbul, cu mult succes,” a declarat Alves.

“Partea proastă e că mi s-a infectat cartilajul, dar ceea ce a cauzat problemele a fost folosirea cartilajului unui donator și de acolo a început drama mea, în urmă cu câțiva ani,” a continuat ea.

“Ultima operație estetică la nivelul nasului am făcut-o în Iran, în ianuarie anul trecut, și doctorul mi-a curățat de tot nasul, a scos tot cartilajul și l-a lăsat fără cartilaj, d-aia s-a micșorat.”

În noua operație, doctorul a folosit cartilaj din ureche, și Alves poate respira mai ușor acum.

Dependent de operații estetice. Fostul “bărbat Ken” își remodelează nasul pentru a semănă și mai bine cu o păpușă Barbie

La începutul acestei luni, Alves a distribuit și imagini grafice cu probleme la nivelul bărbiei, din cauza unui implant.

Alves e îngrijorată că oamenii vor crede că e dependentă de operații estetice și insistă că nu este.

În total, Alves a cheltuit aproximativ 600.000 de lire sterline pe operații. A devenit cunoscută la nivel mondial după ce a încercat să se transforme în păpușa Ken și, acum, continuă să atragă atenția prin dorința ei de a deveni “femeia Barbie”.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri