Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dependent de operații estetice. Fostul “bărbat Ken” își remodelează nasul pentru a semănă și mai bine cu o păpușă Barbie

Jessica Alves, fostul “bărbat Ken”, cunoscută în trecut și cu numele Rodrigo Alves și Roddy Alves, a fost zărită în Istanbul, după ce și-a mai făcut o rundă de operații estetice, pentru a obține un look cât mai similar cu cel al păpușii Barbie.

Jessica Alves, în vârstă de 37 de ani, și-a operat nasul pentru a 12-a oară, potrivit Daily Mail.

“De-a lungul anilor, am avut mai multe probleme, și mi-am operat nasul în Brazilia, Columbia, Iran, SUA și aici, în Instanbul, cu mult succes,” a declarat Alves.

“Partea proastă e că mi s-a infectat cartilajul, dar ceea ce a cauzat problemele a fost folosirea cartilajului unui donator și de acolo a început drama mea, în urmă cu câțiva ani,” a continuat ea.

“Ultima operație estetică la nivelul nasului am făcut-o în Iran, în ianuarie anul trecut, și doctorul mi-a curățat de tot nasul, a scos tot cartilajul și l-a lăsat fără cartilaj, d-aia s-a micșorat.”

În noua operație, doctorul a folosit cartilaj din ureche, și Alves poate respira mai ușor acum.

Dependent de operații estetice. Fostul “bărbat Ken” își remodelează nasul pentru a semănă și mai bine cu o păpușă Barbie

La începutul acestei luni, Alves a distribuit și imagini grafice cu probleme la nivelul bărbiei, din cauza unui implant.

Alves e îngrijorată că oamenii vor crede că e dependentă de operații estetice și insistă că nu este.

În total, Alves a cheltuit aproximativ 600.000 de lire sterline pe operații. A devenit cunoscută la nivel mondial după ce a încercat să se transforme în păpușa Ken și, acum, continuă să atragă atenția prin dorința ei de a deveni “femeia Barbie”.

Recomandari