Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum arată Jessica Alves după a douăsprezecea rinoplastie. A fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Milano

La un an după ce a făcut tranziția de la bărbat la femeie, Jessica Alvez a fost surprinsă în Milano, într-o ținută mulată și cu șuvițe foarte lungi, pe care le consderă "simbolul suprem al feminității".

Cu nasul vizibil mai subțire, Alves a pozat pentru jurnaliști

Profimedia

Jess, care a suferit de curând a douăsprezecea rinoplastie, a apelat la un machiaj de seară, strident, care să le reamintească oamenilor că nu mai este "Ken în carne și oase", porecla pe care o primise când încă era bărbat.

Cu nasul vizibil mai subțire, Alves a pozat pentru jurnaliști, cărora le-a și mărturisit că barbatul pe care îl săruta până nu demult nu este iubitul ei, ci medicul estetician și un bun prieten.

Giacomo Urtis are o clinică în Milano, pe care Jessica a vizitat-o în repetate rânduri: "Suntem prieteni apropiați. În urmă cu trei ani am avut o relație care a dus la o prietenie puternică și anul trecut am înregistrat împreună o piesă, Plastic World, care a devenit un succes în Italia și Spania."

"A trecut un an de când am început tranziția pentru a deveni femeie, iar Giacomo mi-a fost mereu aproape. Am încercat o relație și nu a funcționat, așa că am decis să rămânem prieteni apropiați.”

Privind spre viitor, Jessica a mărturisit că: „Sunt în căutare de un bărbat care să fie complet opusul meu, care să nu se preocupe de chirurgia plastică. Aș vrea să-i placă alte lucruri, care să poată aduce ceva nou în viața mea”.

Cine este Jessica Alves

Jessica Alves s-a născut Rodrigo Alves și este o personalitate de televiziune braziliano-britanică ce s-a făcut remarcată pentru că a suferit zeci de operații estetice în încercarea de a-și modifica aspectul.

În ianuarie 2018, Alves cheltuise peste 500.000 de lire sterline pe 103 proceduri cosmetice, dintre care 51 operații estetice. Supranumită "Ken în carne și oase", Alves s-a supus la liposucții, și-a injectat umplutură de gel în umeri, biceps și triceps, și-a făcut implant de păr, implanturi mamare, liftinguri și a avut douăsprezece operații la nas.

În ianurie 2020, a recunoscut ca este transsexual și și-a schimbat numele din Rodrigo în Jessica Alves: „Ani de zile am încercat să trăiesc ca bărbat. Am avut pătrățele false pe abdomen, mușchi falși, dar nu făceam altceva decât să mă mint pe mine! În spatele ușilor închise, trăiesc ca o femeie de mai bine de 3 luni. Iubesc tot ce vine la pachet cu această nouă identitate sexuală. Îmi place să mă duc la salon, să-mi fac unghiile, părul. Sigur, am fost atât de hulit și considerat un ciudat, că mă tem de cum va reacționa publicul!", spunea atunci brazilianul.

Pe când era bărbat, a venit în România pentru a 48-a intervenție, pe care a făcut-o într-un cabinet din București.

Recomandari