Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Jessica White a aflat de la știri că iubitul Nick Cannon a lăsat-o însărcinată pe alta. Dezvăluirile uimitoare pe care le-a făcut

Jessica White a decis să facă mai multe dezvăluiri despre relația cu iubitul său, actorul Nick Cannon, după scandalul în care au fost implicați.

Jessica White a decis să facă mai multe dezvăluiri despre relația cu iubitul său, actorul Nick Cannon

Getty Images

Cei doi își dăduseră o nouă șansă când, în iunie anul trecut, liniștia avea să le fie spulberată de o veste total neașteptată pentru supermodel. O femeie din trecutul lui Nick susținea că este însărcinată cu el, lucru care s-a dovedit a fi adevărat.

La aceea vreme, unii speculau că Jessica era ”cealaltă femeie” din acest triunghi amoros, dar noile afirmații ale ei portretizează o cu totul altă poveste.

”Am aflat pe Instagram, împreună cu restul lumii”, spunea Jessica în urmă cu câteva zile pentru E Online.

A fost șocată, iar vestea a afectat-o și mai tare pentru că, nu cu mult timp înainte ca Brittany Bell să anunțe sarcina, ea suferise un avort spontan și se pregătea să apeleze la fertilizarea în vitro.

Citește și: Tragedie în distribuția serialului Beverly Hills. Actorul american John Reilly a murit

”Era conștientă că tocmai am avut un avort spontan cu două săptămâni înainte de apariția știrilor pentru că el mi-a mărturisit că i-a spus. Locuiam la el acasă și ea știa și asta”, a adăugat Jessica care a mai spus că a fost jignită de fanii rivalei sale.

În ciuda umilinței publice pe care a fost nevoită să o îndure, Jessica a încercat să lupte pentru relația sa cu Nick. La urma urmei, bebelușul a fost conceput în timp ce ei erau despărțiți.

Cu toate acestea, nu a putut să treacă peste trădarea finală a omului pe care-l iubea. Nick a refuzat să îi ia apărarea în tot acest scandal, lăsând opinia publică să creadă că a intervenit în relația celor doi.

Asta a făcut-o să renunțe la cuplul lor și să-l lase pe actor să se ocupe de viitoarea mămică.

”A spus că are de gând să-și îndrepte greșelile și să spună ceva. Nu a făcut-o încă. Cred că este un om de cuvânt și, în cele din urmă, își va face timp pentru asta.”, a mai afirmat Jessica.

Cine este Brittany Bell

Brittany Bell este fosta iubită a lui Nick Cannon, cu care bărbatul mai are un fiu. Noul membru al familiei a venit pe lume în urmă cu scurt timp, iar imaginile postate de Brittany îl arată pe partenerul său ținând bebelușul în brațe.

Citește și: Cum arată Ralph Macchio la 59 de ani. Starul din Karate Kid nu-și arată vârsta, ba chiar ar putea fi confundat cu un puștan

”Cel mai bun cadou cu care am fost surprinși vreodată... o fată! Puternica prințesă Cannon s-a sincronizat perfect cu Crăciunul”, a scris Brittany pe rețelele de socializare.

În cadrul postării, ea i-a mulțumit lui Nick pentru sprijinul oferit în timpul sarcinii și nașterii.

„Din punct de vedere emoțional, îmi va păsa întotdeauna de el. Sunt fericită pentru toate acestea.”, a concluzionat Jessica.

Recomandari