Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Tragedie în distribuția serialului Beverly Hills. Actorul american John Reilly a murit

După moartea lui Luke Perry, o altă legendă a serialului ''Beverly Hills, 90210'' s-a stins din viață. Este vorba despre John Reilly, cel pe care lumea îl știe drept tatăl lui Kelly Taylor. Moartea actorului a fost anunțată chiar de fiica sa, Caitlin Reilly printr-o postare pe rețelele de socializare.

Actorul american John Reilly a murit la 84 de ani

profimediaimages.ro

Actorul american John Reilly a murit la vârsta de 84 de ani. Fiica sa, Caitlin Reilly, a confirmat trista veste printr-o postare pe contul său oficial de Instagram. Cauza decesului nu este cunoscută publicului larg.

John Reilly din ''Beverly Hills, 90210'' a murit la 84 de ani

S-a stins un idol al unei generații întregi. John Reilly, coleg de breaslă cu Luke Perry, a murit la vârsta de 84 de ani. Actorul a apărut într-un singur episod din ''Beverly Hills, 90210'', serialul care a făcut furori în anii '90.

John Reilly și-a început cariera în anii '70. Actorul și-a făcut debutul în industria filmului, în producții precum: "The Mary Tyler Moore Show", "Wonder Woman" și "How the West Was Won". Începând cu anul 1984, el a obținut un rol în cadrul serialului ''General Hospital''. Fanii făceau atunci cunoștință cu personajul Sean Donely, pe care John Reilly l-a interpretat într-un mod de excepție.

În ''Beverly Hills, 90210'' a avut misiunea de a intra în rolul lui Bill Taylor, tatăl lui Kelly Taylor. În 2013, Reilly s-a întors la proiectul de succes care l-a consacrat. Fanii l-au văzut din nou în filmul ''General Hospital: Night Shift'', devenind astfel veteran al producției care s-a derulat de-a lungul a nu mai puțin de 58 de sezoane.

Ce mesaj emoționant a transmis Caitlin Reilly, după ce faimosul său tată a murit

Cea mai afectată de moartea lui John Reilly a fost Caitlin Reilly, fiica regretatului star de la Hollywood. Ea a distribuit o fotografie din copilărie, în memoria tatălui său. Caitlin apare alături de tatăl său, care o ține în brațe într-un mod protector.

''John Henry Matthew Reilly AKA Jack. Cea mai strălucitoare lumină din lume s-a stins. Imaginați-vă cea mai bună persoană din lume. Acum imaginați-vă că persoana respectivă este tatăl vostru. Sunt atât de recunoscătoare că a fost tatăl meu. Sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l strâng în brațe și să-mi iau rămas bun de la el. Sincer nu știu ce voi face, dar știu că va fi cu mine. Te iubesc pentru totdeauna tati'', a fost mesajul emoționant al actriței Caitlin Reilly, care a frânt inimile fanilor.

John Reilly a fost căsătorit cu Liz Reilly încă din 1981. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Caitlin Reilly, actriță și fenomen pe social media.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Luke Perry, după moartea actorului din Beverly Hills 90210

Recomandari