Jill Biden e cea mai modernă primă doamnă a SUA. Cum a impresionat în blugi skinny și adidași

Jill Biden, frumoasa soție a președintelui SUA Joe Biden, surprinde prin stilul ei vestimentar aparte, purtând ținute tinerești, deși are 70 de ani.

Pentru că nu vrea să fie o primă doamnă convențională, cu fuste peste genunchi și sacouri elegante, Jill Biden a adoptat un stil casual atunci când a fost fotografiată la întoarcerea ei din Delaware.

Hepta

Pentru că nu vrea să fie o primă doamnă convențională, cu fuste peste genunchi și sacouri elegante, Jill Biden a adoptat un stil casual atunci când a fost fotografiată la întoarcerea ei din Delaware.

Mereu radiază de fericire, e jovială și are o tinerețe în zâmbet care pe mulți îi face să creadă că a descoperit elixirul tinereții. Jill Biden este o prezență discretă și modestă, iar ținutele alese vorbesc pentru ea.

Ținuta casual pe care a adoptat-o Prima Doamnă a SUA

După ce de ziua ei și Joe Biden, președintele SUA, și-au petrecut ziua plimbându-se cu bicicletele, în urmă cu puțin timp, când cei doi s-au întors din Delaware, frumoasa soție a lui Joe Biden a purtat un sacou negru peste o cămașă în dungi, o pereche de jeanși mulați și o pereche de adidași de piele.

Deși nu poartă întotdeauna haine scumpe, Jill Biden are câteva branduri preferate, unele dintre ele chiar sport. Pe lângă branduri cu produse costisitoare precum Dior, Jimmy Choo, Stuart Weitzman și Prada, prima doamnă a SUA poartă adesea adidași de la Nike și Asics.

Citește și: Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă

De asemenea, ea a demonstrate prin ținutele pe care le poartă că allege să cumpere haine și încălțăminte și de la branduri mai puțin cunoscute care sunt în creștere.

Jill Biden în ținerețe

Jill Biden a devenit acum cea mai importantă femeie din statul american, după ce soțul său, Joe Biden, a devenit oficial președintele Americii.

În cadrul ceremoniei de învestire a democratului Joe Biden în vârstă de 78 de ani, Jill Biden a fost în centrul atenției, având o prezență demnă de laudă. Joe Biden a venit la ceremonie având-o la braț pe soția lui, în vârstă de 70 de ani, o doamnă înaltă, filiformă, îmbrăcată într-o ținută impecabilă.

Citește și: Jill Biden, apariție îndrăzneață într-o pereche de dresuri pe care puține femei le-ar purta. Cum arată ținuta completă

Prima Doamnă a participat la eveniment îmbrăcată într-un palton peste genunchi, albastru deschis, cu mănuși și mască de aceeași culoare și pantofi cu toc, nude. Jill Biden a avut o alură distinsă, demnă de titulatura pe care a primit-o odată cu învestirea soțului său.

Cei doi au o căsnicie de aproximativ 44 de ani și s-au cunoscut la un blind date când Jill Biden avea numai 24 de ani. Doi ani mai târziu cei doi au decis să-și unească destinele și s-au căsătorit la capela Națiunilor Unite din New York pe 17 iunie 1977.

A apărut pe internet o fotografie cu Jill Biden și Joe Biden din tinerețe, când cei doi erau în floarea vârstei. Prima Doamnă era de o frumusețe răpitoare, iar chipul său angelic încununat de o podoabă bălaie este impresionant.

Ultimele știri