Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Este faimoasă și plină de bani, dar s-a gândit la o căsătorie aranjată! Explicația ei este uimitoare. „N-am crezut”

Cântăreața britanică Joss Stone, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că a luat în considerare o căsătorie aranjată, deși este celebră și are o situație financiară excelentă.

Joss Stone

Hepta

Joss Stone a explicat că a luat în considerare această variantă a unei căsătorii aranjate, după ce a tot ieșit cu bărbați din industria muzicală, dar nu și-a putut găsi alesul.

„Am luat în calcul o căsătorie aranjată, pentru că n-am crezut că aș mai putea găsi un bărbat altfel. Când merge bine, este minunat și foarte romantic”, a spus Joss Stone.

Ea a precizat că s-a gândit la o astfel de variantă după ce a fost inspirată în acest sens de reality-show-uri pe care le-a urmărit.

Până la urmă, se pare că Joss Stone a avut noroc, deorece l-a întâlnit pe actualul ei iubit, Cody.

Nu se știe de când sunt împreună Joss Stone și americanul Cody, dar cei doi apar împreună pe rețelele de socializare. Recent, au pubșicat un clip în care se distrează încercând să își imite accentele unul altuia.

Este faimoasă și plină de bani, dar s-a gândit la o căsătorie aranjată! Explicația ei este uimitoare. „N-am crezut”

Ozzy Osbourne, de nerecunoscut! Cum arată, la peste jumătate de an după ce a dezvăluit că suferă de Parkinson. Foto

Joscelyn Eve Stoker s-a născut pe 11 aprilie 1987, în Devon (Anglia). Este cunoscută sub numele de scenă Joss Stone. Cântăreaţa, compozitoarea şi actriţa britanică a debutat cu albumul „The Soul Sessions", ce, în 2004, s-a aflat pe lista scurtă pentru Premiul Mercury.

Doliu, pentru Sarah Connor din „Terminator”! Sora identică a actriței Linda Hamilton a murit, la vârsta de 63 de ani

A fost numită de către Billboard „Reggae Artist of the Year”, în 2015, și a primit patru nominalizări la premiile Grammy, câştigând un trofeu pentru cea mai bună interpretare R&B în 2007.

Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum SuperHeavy, din care au făcut parte Mick Jagger, Dave Stewart, Damien Marley şi Rahman, şi Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid - serie de concerte caritabile iniţiată de Bob Geldof în 1985), dovedind implicare in cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

Recomandari