Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Kanye West, gest incredibil făcut pentru soția lui, Kim Kardashian: „Aceasta este viața ta. Visele devin realitate”

Rapperul, în vârstă de 42 de ani, a transformat recent un mesaj text transmis către soția lui, Kim Kardashian, într-o bijuterie extrem de valoroasă.

Kanye West și Kim Kardashian

„Dacă vă uitați cu atenție la lanțișorul meu, puteți vedea că reprezintă un mesaj text pe care Kanye mi l-a trimis. El a luat un pandantiv vintage Carier extraordinar și l-a gravat.”, a scris Kim Kardashian pe Instagram, arătând o poză cu frumoasa bijuterie. „Este foarte atent atunci când vine vorba de a face un cadou.”, a adăugat vedeta.

Kardashian a dezvăluit pentru prima oară acest mesaj în mai 2019, aceeași lună în care vedeta a apărut pe coperta Vogue și l-a primit în familia ei pe cel de-al patrulea copil, Psalm, cu ajutorul unei mame surogat, potrivit Page Six.

Kanye West a transformat un mesaj trimis soției sale, Kim Kardashian, într-o bijuterie Carier. „Aceasta este viața ta”, i-a scris West pe atunci, în mesaj fiind și o poză cu sufrageria lor. „Ești măritată, ai patru copii, scoți oamenii din închisoare, ești pe coperta Vogue, mergi la biserică în fiecare săptămână alături de familia ta. Visele devin realitate”, i-a transmis artistul soției sale.