Căutare Live

Kate Middleton a folosit în public, din greșeală, un apelativ familial. Cum i s-a adresat Ducesa de Cambridge Prințului Charles

Kate Middleton i s-a adresat Prințului Charles într-un mod nonformal la un eveniment public, recepția summitului G7, relatează Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7

Profimedia

Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și soția acestuia, Ducesa de Cornwall, Kate Middleton și Prințul William au avut recent o întâlnire cu liderii G7, grupul celor mai importante șapte democrații ale lumii, la una dintre cele mai frumoase atracții turistice din Cornwall, Eden Project.

La un moment dat, în cadrul recepției oficiale a summitului G7, Kate Middleton ar fi folosit, din greșeală, un apelativ pe care Prințul Charles îl aude frecvent în familie, susține un specialist în limbajul nonverbal, care ar fi citit cuvintele pe buzele Ducesei de Cambridge, relatează Daily Mail.

Citește și: Cum arată locuința spectaculoasă a părinților lui Kate Middleton. Proprietatea costă 4,7 milioane de lire

La un moment dat, Prințul Charles s-a întors pentru a-i zâmbi fiului său și lui Kate Middleton, iar Ducesa de Cambridge l-a salutat și ea, cu zâmbetul pe buze. Atunci, Kate Middleton ar fi spus: "Bună, bunicule! Ce mai faci?", relatează Daily Mail.

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, este foarte atașat de cei trei nepoți pe care îi are, copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William - George, Charlotte și Louis, iar acest apelativ, "bunicule", este folosit în mod normal de cei trei copilași ai cuplului.

Liderii G7, grupul celor mai importante șapte democrații ale lumii, au fost invitații Reginei. Printre ei, Boris Johnson, premierul Marii Britanii și președintele Statelor Unite, Joe Biden. S-a vorbit printre altele despre sănătate și protecția speciilor, iar ulterior, președintele Joe Biden a declarat presei, după întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, că "aceasta îi aduce aminte de mama lui", referindu-se la aspectul ei fizic și la generozitatea acesteia. Catherine Biden, pe care familia o numea Jean, a murit în 2010, la vârsta de 92 de ani.

Ce cadou a primit Regina Elisabeta a II-a de ziua ei. Acum Majestatea sa se bucură de compania unui nou prieten

Pe 12 iunie 2021, Regina Elisabeta a II-a și-a serbat ziua de naștere în mod oficial, când a avut loc și o paradă fastuoasă în cinstea ei.

Cu ocazia celebrării zilei sale de naștere, Regina a primit numeroase cadouri. Cel mai îndrăgit dintre ele a fost cel de la fiul ei mijlociu, Prințul Andrew.

Citește și: Prințul Philip ar fi împlinit 100 de ani. Gestul înduioșător făcut de Regina Elisabeta pentru a-l celebra pe răposatul său soț

Regina Elisabeta a II-a a primit un pui de corgi, rasa ei preferată de patruped. Majestatea Sa a primit cadou un pui de corgi în vârstă de 6 săptămâni, iar micuțul a devenit noul membru al familiei regale, aducându-i o mare bucurie monarhului, potrivit The Sun, citat de Page Six.

"Regina a trecut printr-o perioadă dificilă și e extrem de încântată acum să aibă un nou corgi", a declarat o sursă apropiată Casei Regale pentru The Sun.

După moartea iubitului ei soț, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată de mai multe ori în timp ce își plimba câinii pe Domeniul Frogmore, unul dintre momentele relaxante pe care și le-a permis după evenimentul dureros.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze fierbinți. Cei doi nu și-au mai putut controla sentimentele în publ... Cum o învață Gianluca Vacchi pe fiica sa de 7 luni sa înoate. Imagini adorabile cu Blu Jerusalema la piscină...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x