Cum arată locuința spectaculoasă a părinților lui Kate Middleton. Proprietatea costă 4,7 milioane de lire

Părinții lui Kate Middleton locuiesc la Bucklebury Manor, o proprietate din Berkshire, care are valorează de trei ori mai mult decât fosta lor casă.

Părinții lui Kate Middleton locuiesc la Bucklebury Manor, o proprietate din Berkshire, care are o valoare de 4,7 milioane de lire sterline

Getty Images

Carole și Michael Francis Middleton au cumpărat casa în 2021, cu suma de 4,7 milioane de lire sterline, după ce și-au vândut locuința din Oak Acre cu 1,5 milioane de lire sterline.

Deși părinții Ducesei de Cambridge sunt un cuplu foarte discret, imagini din interiorul conacului au fost postate pe rețelele sociale de către James Middleton, care a locuit acolo la începutul pandemiei.

Capturile au fost redistribuite de către un fan page al lui Kate Middleton, oferind o imagine de ansamblu asupra designului ales de soții Middleton.

Cum arată reședința lui Carole și Michael Francis Middleton

Postarea cuprinde imagini din cele două camere de zi, cu mobilier în nuanțe de bej, șeminee tradiționale și o bucătărie cu o masă masivă din lemn. Pe lângă aceste încăperi, locuința soților Middleton mai are șapte dormitoare, cinci săli de recepție, un jol imens, un salon, sufragerie, bibliotecă și cameră de zi.

Citește și: Kate Middleton a primit prima doza de vaccin anti-Covid. Nimeni nu se aștepta să se îmbrace așa

Fratele lui Kate, James Middleton, a arătat și grădina, amenajată cu o masă gri și diverse flori, inclusiv plante cățărătoare.

În total, terenul pe care este așezat conacul are 18 acri și include un teren de tenis și o piscină în aer liber. De altfel, Bucklebury Manor a găzduit recepția de nuntă a lui Pippa Middleton și James Matthews în mai 2017.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2021

Kate Middleton și William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews în 2001. Amândoi locuiau în reședința St Salvator's Hall, dar abia în 2002 și-au dat o șansă ca parteneri.

Ducesa a atras atenția viitorului soț când a defilat în cadrul unui eveniment caritabil. Pe atunci, Kate se întâlnea cu un fost student al instituției de învățământ.

După ce s-au despărțit, relația cu William a debutat atât de repede, încât în anul doi de facultate deja împărțeau același apartament.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au mâncat cartofi prăjiți și pește pe o bancă, în orașul unde s-au îndrăgostit în studenție

La opt ani de la momentul întâlnirii lor și numeroase speculații, Prințul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010.

Cei doi au făcut anunțul în cadrul unui interviu difuzat pe ITV. La acel moment, Kate a purtat faimoasa ei rochie Issa, de un albastru regal.

Cei doi au povestit că William a pus marea întrebare cu câteva săptămâni înainte, în timp ce se aflau în vacanță cu prietenii.

În 2011, s-au căsătorit și în scurt timp au devenit părinți. În prezent, Kate Middleton și Prințul William au trei copii: George, Charlotte și micuțul Louis, care recent a împlinit trei ani.

Ultimele știri