Kate Middleton și Prințul William au mâncat cartofi prăjiți și pește pe o bancă, în orașul unde s-au îndrăgostit în studenție

Kate Middleton și Prințul William au fost surprinși la o plimbare în orașul unde s-au întâlnit prima dată când erau studenți, acum 20 de ani, și locul unde s-au îndrăgostit totodată. Ducele și Ducesa de Cambridge au mâncat cartofi prăjiți și pește așezați pe o bancă, exact ca pe vremuri, la o zi după ce s-au întrecut cu ambarcațiunile pe nisip.

Mai, 2021. Ducesa și ducele de Cambridge sunt în aceste zile în Scoția, în orașul unde s-au întâlnit întâia oară ca studenți

Getty Images

La scurt timp de la dezvăluirile scandaloase făcute de Prințul Harry despre tatăl său și la o lună de când au împlinit 10 ani de căsătorie, Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit aparte evenimentul: au reprodus lucruri pe care obișnuiau să le facă împreună în vremurile când erau studenți, a scris The Sun.

Citește și: Acuzațiile pe care i le aduce Prințul Harry tatălui său. Ce îi reproșează Prințului Charles la 24 ani de la moartea Prințesei Diana

Ducele și ducesa de Cambridge au revenit în orașul unde s-au întâlnit întâia dată acum 20 de ani când erau la universitate, un oraș de coastă din Scoția numit St Andrews. Ducesa de Cambridge a fost îmbrăcată lejer, cu sacou și pantaloni negri, pulover în dungi și teniși albi, iar ducele de Cambridge a avut și el o ținută relaxată, închisă la culoare.

Pentru că ploua și bătea vântul, Kate Middleton și Prințul William s-au adăpostit sub câte o umbrelă, dar fericirea s-a putut vedea cu ușurință pe chipul lor. La un moment dat, cuplul regal s-a oprit să ia ceva de mâncare, exact ce obișnuiau să cumpere și în vremurile când erau studenți: cartofi prăjiți și pește, de la același vechi local preferat unde mergeau deseori odinioară.

Prințul William și Ducesa Kate i-au salutat pe angajații localului, care s-au bucurat enorm să îi vadă din nou acolo. Pe Facebook au fost postate câteva fotografii în care Prințul William și Ducesa apar, cu pachetul cu mâncare ținut în mână.

„Au trimis pe cineva înăuntru să cumpere peștele și cartofii prăjiți. Noi nu i-am mai văzut de 20 de ani așa că putem spune că aceasta a fost surpriza vieții noastre", a spus unul dintre patroni. „O întâmplare minunată. A fost o plăcere să stăm și să ne uităm prin geam la ei cum mănâncă pe bancă alimente cumpărate de la noi", au mai declarat patronii localului.

După ce au mâncat cartofii prăjiți și peștele, așezați pe o bancă, Prințul William și Kate Middleton au trecut la desert: înghețată.

Kate Middleton și Prințul William, întrecere pe nisip

Și ieri, pe 26 mai 2021, Kate Middleton și Prințul William au mai trecut prin niște momente în care s-au simțit extrem de bine unul cu altul. Deși bătea vântul și ploua, Ducele și Ducesa de Cambridge au mers pe plajă, în același oraș scoțian unde au fost studenți, St Andrews. Cei doi au făcut iahting pe uscat și chiar s-au luat la întrecere cu ambarcațiunile cu velă pe nisip, ca să vadă care pe care depășește.

La un moment dat, când a părut că Prințul William va câștiga această competiție strânsă, ambarcațiunea lui s-a împotmolit în nisip, spre încântarea soției. Ducesa de Cambridge, odată ce a luat mai mult avânt și a câștigat teren, i-a strigat râzând Prințului William, rămas în urmă: „Hai, bătrâne!".

Până la urmă, cum poate și era firesc, Ducesa a câștigat competiția.

Citește și: Drama lui Kate Middleton. Ce dezvăluiri surprinzătoare a făcut Ducesa de Cambridge despre adolescența ei

Ultimele știri