Drama lui Kate Middleton. Ce dezvăluiri surprinzătoare a făcut Ducesa de Cambridge despre adolescența ei

Katie Nicholls, cea care a scris biografia membrilor familiei regale, a dezvăluit că Ducesa de Cambridge nu a avut dintotdeauna o viață lipsită de griji.

Katie Nicholls, cea care a scris biografia membrilor familiei regale, a dezvăluit că Ducesa de Cambridge nu a avut dintotdeauna o viață lipsită de griji.

profimedia

Kate Middleton, soția Prințului William, a dezvăluit că în adolescență, pe când era la școala de fete Downe House. Ducesa a povestit îndurerată, în timp ce își amintea despre adolescența ei, cum a fost victima bullying-ului în școală.

Deseori s-a simțit “torturată de colegele ei răutăcioase”, iar comportamentul celor din jur a afectat-o mai mult decât a lăsat să se vadă.

Chiar dacă acum duce o viață ca desprinsă dintr-un basm, în copilărie, Kate Middleton s-a confruntat cu răutățile colegelor ei din liceu. Potrivit lui Katie Nicolls, experta în scris biografii ale membrilor familiei regale, a explicat că ducesa nu a avut o viață ușoară la internatul Downe House.

Kate Middleton, traumatizată în adolescență

În acel internat, fetele erau într-o competiție continua, încercând să obțină cele mai bune rezultate. Katie Nicolls spune că multe dintre ele sufereau de numeroase afecțiuni de alimentație. Din dorința de a arăta perfect și de a avea o siluetă de invidat, multe dintre acele fete sufereau crunt și se înfometau.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, dovadă rară de afecțiune în public. Cum au fost surprinși

“Toate voiau să fie cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai în formă. Probabil Kate se simțea oribil încă de la început”, a mai mărturisit Katie Nicolls, potrivit mirror.co.uk.

Astăzi, Ducesa de Cambridge este lăudată pentru eleganța și rafinamentul care o definesc. În trecut, pe când era la liceu, Kate era mai înaltă cu un cap decât restul fetelor și era mai slabă. Tocmai de aceea, era ținta bullying-ului colegelor sale.

Ce spune expertul Katie Nicolls

De asemenea, mereu a fost vizată de colegele ei pentru că a fost nouă, începând școala la 13 ani, cu doi ani mai târziu decât restul. Kate nu a reușit să intre în echipa de lacrosse a școlii și acest lucru a făcut-o să se simtă exclusă.

Având în vedere că era plecată departe de părinții ei, într-o loc complet străin pentru ea, Kate nu s-a putut atașa de colege pentru că a fost tratată cu superioritate. Frumoasa Kate a fost tachinată în școală pentru înălțimea ei și faptul că era foarte slabă.

Citește și: De ce folosește Familia Regală telefoane vechi, cu fir. Un expert regal a explicat care este motivul

Deși ducesa a încercat să raporteze concuderii școlii despre evenimentele nefericite, ura colegelor și bullying, oficialii au numit-o “prea sensibilă”. Într-un final, Kate s-a mutat la o altă școală.

“Cred că nu greșesc când spun că era neliniștită și nu cred că a fost fericită. Poate în cazul lui Kate ea doar a decis să nu vorbească niciodată despre asta”, a mai zis Katie Nicolls, susținută de directoarea școlii la care a învățat Kate.

Prințul William, în vârstă de 38 de ani și soția sa, Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani s-au căsătorit în 2011 la Westminster Abbey. Cei 10 ani împreună le-au adus celor doi soți cele mai de preț cadouri, pe micuțul Prinț George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani în curând și Prințul Louis, care a împlinit în urmă cu puțin timp 3 ani.

Ultimele știri