Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Katy Perry, însărcinată, s-a dezbrăcat complet, în fața unei camere de filmat! Logodnica lui Orlando Bloom a spus „adio” inhibițiilor! VIDEO

Katy Perry s-a dezbrăcat complet, în fața unei camere de filmat, pentru noul ei videoclip, „Daisies”, principalul single din cel de-al cincilea album de studio din cariera ei. Logodnica lui Orlando Bloom și-a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Katy Perry, însărcinată, s-a dezbrăcat complet, în fața unei camere de filmat! Logodnica lui Orlando Bloom a spus „adio” inhibițiilor! VIDEO

Capturi video/ profimediaimages.ro

Promovând siguranța de sine, chiar și în timpul unei sarcini, când corpul suferă modificări, Katy Perry și-a acoperit părțile intime doar cu mâinile.

„Am scris această melodie în urmă cu câteva luni ca o încurajare să rămâi onest cu tine însuți, în viața pe care ți-ai croit-o, indiferent de ce păreri ar putea avea alții.

Recent, în contextul pandemiei de coronavirus, melodia a început să aibă o altă semnificație pentru mine. Fiecare dintre noi are propria poveste de spus.

Sper ca piesa să vă fie imn în timp ce începeți să vă urmați visurile – mai ales cele pe care le-ați lăsat în urmă”, le-a scris Katy Perry fanilor ei.

Madonna s-a fotografiat aproape goală, la 61 de ani! S-a văzut aproape tot, într-o oglindă aflată în spatele ei! FOTO

Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, va deveni mamă pentru prima dată. Ea și logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani, vor avea o fetiță.

Recomandari