Kim Kardashian a devenit miliardară."Nu-i rău deloc pentru o femeie fără niciun talent"

Kim Kardashian, bruneta focoasă în vârstă de 40 de ani, a fost adăugată de Forbes pe lista miliardarilor.

Kim Kardashian, bruneta focoasă în vârstă de 40 de ani, a fost adăugată de Forbes pe lista miliardarilor.

profimedia

De curând, Kim a vândut 20% din brandul său de make-up KKW Beauty către Coty pentru suma de 200 milioane de dolari. Astfel, valoarea brandului ei a urcat până la 1 miliard de dolari.

În 2019, membra clanului Kardashian a lansat și brandul de lenjerie modelatoare Skims, făcute special să fie purtate și ca haine confortabile de casă, pe timpul pandemiei. Ea deține mare parte a acestei companii, dar nu a divulgat ce venituri are, potrivit Forbes.

Kim Kardashian este acum miliardară

Când a ajuns pentru prima dată pe coperta revistei Forbes, Kim a spus “Nu e rău pentru o femeie care nu are niciun talent”, fiind conștientă de atuurile sale, fără să îi fie rușine să recunoască.

Lista miliardarilor întocmită de Forbes a inclus-o și pe sora ei mai mica, Kylie Jenner, acum în vârstă de 23 de ani. Pe atunci, Jenner era numită cea mai tânără miliardară din lume, având doar 21 de ani când I s-a dat acest titlu.

Citește și: Kim Kardashian, într-un corset care lasă totul la vedere. Apariția ei îndrăzneață face valuri

Având în vedere că titlul din Forbes arăta că Jenner este cea mai tânără miliardară care a dobândit această avere prin forte proprii, au apărut deja controverse, de vreme ce toată lumea știe că ea a avut norocul de a se naște într-o familie deja bogată, cu o avere impresionantă.

“Chiar n-am înțeles pentru că ea a ajuns miliardară prin forte proprii – toate ne-am îmbogățit prin forte proprii. Și ce dacă venim dintr-o familie care a avut success? Pentru mine, asta nu prea are sens”, a spus Kim Kardashian în apărarea lui Kylie Jenner.

După ce a fost adăugată pe lista miliardarilor, Forbes a menționat într-un raport că vedeta a ajuns la această performanță doar pentru că nu și-a plătit toate taxele. De asemenea, Forbes a mai adăugat că în mai 2020, Kylie Jenner avea o avere de 900 milioane de dolari, la un an după ce fusese numită cea mai tânără miliardară.

Kim Kardashian și banii pe care îi cheltuie pentru divorț

Până nu demult, Kim Kardashian şi Kanye West formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și păreau să aibă o familie perfectă. De curând, afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat a zguduit presa, surse spunând că „divorțul este iminent”.

Citește și: Kim Kardashian, apariție spectaculoasă în costum de baie. Ce a atras atenția fanilor | FOTO

În ultimul an, Kim Kardashian și Kanye West au trăi perioade tumultoase cauzate mai ales de tulburările de bipolaritate ale rapper-ului american.

Cei doi au încercat în ultimul an să aducă relație dintre ei pe făgașul cel bun, însă fără reușită.

Potrivit The Sun, Kim Kardashian a apelat la celebra avocată Laura Vasser pentru a gestiona divorțul, care a reprezentat-o și în separarea de starul NBA Kris Humphries, din 2013. De asemenea, avocata a gestionat și divorțul dintre Angelina Jolie de Brad Pitt. Asta înseamnă că bruneta și Kanye West vor avea de plătit bani grei pentru finalizarea divorțului lor.

Ultimele știri