Kylie Jenner încheie anul cu cele mai sexy fotografii pe Instagram. Detaliul pe care l-au observat prima oară fanii este uimitor

Kylie Jenner nu își dezamăgește niciodată fanii. Modelul surprinde de fiecare data cu aparițiile sale în mediul online. Recent, diva internațională a postat o serie de imagini care arată că este lipsită de inhibiții. Kylie Jenner încheie anul cu cele mai sexy fotografii pe Instagram. Vedeta arată impecabil în orice poză, însă detaliul pe care l-au observat prima oară fanii este uimitor.

Kylie Jenner încheie anul cu cele mai sexy fotografii pe Instagram

Instagram/kyliejenner

Modelul american a strâns tot mai mulți urmăritori pe contul său personal de Instagram. Peste 200 de milioane apreciază conținutul pe care îl postează în mediul online. Kylie Jenner și-a pus pe ea costumul de baie de culoare crem și s-a lăsat fotografiată în mijlocul unei piscine. Sânii sunt punctul de atracție a imaginii incendiare. Fanii nu și-au putut lua ochii de la acest detaliu uimitor.

Kylie Jenner a încheiat anul 2020 cu cele mai sexy fotografii pe Instagram

Kylie Jenner nu putea să treacă în noul an decât în stilul caracteristic. Faimosul model nici nu s-a gândit să se îmbrace în haine groase, care să îi ascundă formele. Vedeta a optat pentru un costum de baie minuscul, care acoperă foarte puțin bustul său generos.

Cu siguranță acest pictorial incendiar a pus la dispoziție cele mai sexy fotografii de anul acesta ale vedetei. Kylie Jenner și-a pus pe ea costumul de baie de culoare crem și s-a lăsat fotografiată în mijlocul unei piscine. Sânii sunt punctul de atracție a imaginii incendiare. Vedeta a completat ținuta de plajă cu accesorii îndrăznețe. Kylie poartă ochelari de soare, o pereche de cercei rotunzi și un lănțișor strălucitor în jurul gâtului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Imaginile au strâns aproape 10 milioane de aprecieri și numeroase complimente. Unii dintre prietenii ei virtuali au comparat-o cu unul dintre personajele celebrelor desenete animate Disney. Aceștia i-au spus că seamănă cu Ariel, deoarece vedeta și-a vopsit părul într-o nuanță de roșcat.

Complet udă, Kylie Jenner a aprins imaginația publicului masculin. Conștientă de atuurile sale fizice, fosta iubită a rapperului Travis Scott și-a scos toate armele de seducție din dotare.

Citește și: Decolteurile ample, la ordinea zilei în rândul vedetelor. Divele care și-au pus la bătaie atuurile fizice în haine ilegal de sexy

La doar 23 de ani, Kylie Jenner a strâns în conturi o sumă colosală. Sora celebrei Kim Kardashian are o avere de nu mai puțin de 700 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Datorită succesului său în ceea ce privește afacerea persoanală cu celebrele sale cosmetice, Forbes a intitulat-o ''cea mai tânără miliardară autorealizată''.

Ultimele știri