Căutare Live

Lady Gaga a atras toate privirile cu încălțările pe care le-a ales. Ce ținută a purtat artista pe străzile din New York

Lady Gaga și-a impresionat fanii cu încălțările alese. Vedeta internațională și-a făcut apariția în New York unde a luat parte la o sesiune de ”Întrebări și Răspunsuri” despre noul film în care joacă, House of Gucci. Artista a fost zâmbitoare în timp ce s-a lăsat însoțită până la mașină.

Lady Gaga și-a impresionat fanii cu încălțările alese. Vedeta internațională și-a făcut apariția în New York

Getty Images

Actrița în vârstă de 35 de ani a atras privirile tuturor cu cea mai recentă apariție. Vedeta a optat pentru o ținută casual la care a asortat tocurile sale preferate. Fanii au fost complet impresionați de echilibrul pe care Gaga îl are, dar și de atitudinea pe care a afișat-o.

Lady Gaga nu se teme de nimic. Vedeta internațională a luat parte la o un eveniment de promovare al noului film în care joacă, House of Gucci. Gaga a ales o ținută casual la care a asortat o pereche de tocuri extrem de înalte. Vezi AICI imaginile!

Artista a mers însoțită la mașină, însă nu a cerut ajutorul pentru a-și păstra echilibrul.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani este recunoscută pentru tocurile sale și le poartă de fiecare dată cu încredere. În partea de sus, Gaga a ales un tricou negru cu imprimeu și un sacou. La acesta a adăugat o pereche de blugi rupți în genunchi. Accesoriile nu au lipsit nici ele.

Citește aici continuarea articolului AICI!

Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie. Imagini cu artista artista când renunță la straiele sclipitoare de scenă... Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x