Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Clipul cu Lady Gaga de pe scena VMA a devenit viral. Artista, care a purtat mai multe măști excentrice, mesaj pentru toată Planeta - Video

Un clip cu Lady Gaga, atunci când urcă pe scena Video Music Awards (VMA) pentru a-și ridica premiul pentru întreaga carieră, a devenit viral pe internet. Artista, care poartă o ținută excentrică, a avut un mesaj pentru toată Planeta, în contextul pandemiei de coronavirus.

Lady Gaga, alături de iubitul Michael Polansky, ambii purtând mască pe străzile din L.A.

Profimedia Images

Lady Gaga a dominat gala MTV Video Music Awards (VMA) cu o serie de ţinute captivante, reprezentaţii mascate şi patru premii, inclusiv pentru artistul anului. Artista a avut nouă nominalizări la ediţia din acest an a prestigioaselor premii și s-a făcut remarcată cu numeroase schimbări de costume.

Ținutele lui Lady Gaga au fost uimitoare, de la o pasăre exotică la o rochie de bal verde aprins, însoţite de măşti personalizate, cu design exagerat, şi botniţe. Când Gaga a urcat pe scenă pentru a-și revendica premiul "TriCon", cel care înglobează aprecieri pentru întreaga sa carieră de până acum, artista a venit și cu un mesaj de impact: "Purtați mască", a îndemnat Lady Gaga.

Ceremonie de decernare a premiilor VMA fără public, în premieră în lume

Ceremonia VMA din acest an, în format inedit, a marcat prima decernare majoră de premii din Statele Unite în perioada pandemiei de COVID-19. Gala a fost filmată fără public, majoritatea spectacolelor fiind înregistrate în prealabil din cauza directivelor sanitare impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Recomandari