Lady Gaga, drama pe care o trăiește după ce angajatul ei a fost împușcat și doi din cei trei câini răpiți. Ce recompensă oferă

Lady Gaga, faimoasa cântăreață, plânge acum pierderea a doi dintre cei trei câini ai săi, în timp ce angajatul care îi plimba a fost împușcat.

Lady Gaga este una dintre cele mai îndrăgite artiste de talie internațională.

profimedia

Miercuri seară angajatul cântăreței responsabil cu plimbatul câinilor săi a fost împușcat, iar Koji și Gustav, doi buldogi francezi, au fost răpiți. Un apropiat al artistei a declarat pentru CNN că faimoasa artistă oferă o recompensă de jumătate de milion de dolari persoanei care i-a răpit câinii.

De asemenea, ea a pus la dispoziție o adresă de mail pentru persoana care a luat câinii. Cel care a răpit animalele de companie poate trimite un mail la adresa respectivă pentru a-și primi bani și a-i înapoia artistei dragile ei animăluțe pentru care este dispusă să facă multe sacrificii.

Angajatul care plimba câinii a fost împușcat, dar poliția din Los Angeles a declarat că el se află în stare stabilă la spital. Potrivit martotrilor, infractorul s-a apropiat de angajatul lui Lady Gaga, l-a împușcat cu un pistol semi-automat și a luat doi din cei trei câini pe care îi plimba acesta, fugind de la locul faptei într-un Sedan alb.

Citește și: Doar ea putea avea curajul să se fotografieze așa. Cum arată Lady Gaga fără machiaj, într-o zi obișnuită

Investigația este încă în desfășurare, iar Lady Gaga speră ca problema să se soluționeze curând, primindu-și câinii înapoi. Fiind o perioadă dificilă pentru toată lumea din cauza pandmeiei de coronavirus, această veste a afectat-o foarte mult pe vedetă. În trecut, artista a povestit în repetate rânduri ce lupte crâncene a dus cu depresia.

Problemele cu care s-a confruntat Lady Gaga

Lady Gaga este una dintre cele mai îndrăgite artiste de talie internațională. Deși pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, problemele mentale cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au dat-o puțin înapoi, chiar ea spunând că s-a gândit și la sinucidere.

În 2020, faimoasa cântăreață a vorbit despre traumele personale, probleme care de altfel au ajutat-o și au inspirat-o să creeze albumul Chromatica. Într-un interviu acordat recent pentru emisiunea Sunday Morning, artista a dezvăluit că succesul a ajuns să o afecteze pe plan emoțional și mental.

Citește și: Detaliul inedit de pe pieptul lui Lady Gaga. Ce ținută a purtat artista la inaugurarea președintelui Joe Biden

Cântăreața i-a uimit pe toți atunci când a dezvluit că ajunsese să se gândească la sinucidere zilnic: "Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: ”De ce ar trebui să rămân în jur?"

Vedeta a mai spus că s-a luptat mult timp cu depresia: "Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale."

Stefani Joanne Angelina Germanotta a spus deschis în fața camerelor de filmat că pianul a ajutat-o să atingă succesul: "Am pianul ăsta de foarte mulți ani. Am scris multe piese aici. Mă gândeam: pianul ăsta e special, îl iubesc. Nu știu cum să explic asta. Dar apoi m-am răzgândit. Mă gândeam că mi-a ruinat viața. Îmi spuneam: ”Tu m-ai făcut Lady Gaga. Dușmanul meu suprem e Lady Gaga."

Ultimele știri