Laurette Atindehou, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta cu părul roșcat

Laurette Atindehou este de-a dreptul o femeie superbă, care ar putea cuceri orice brăbat, însă nimeni nu a văzut-o până acum cu părul roșcat.

Laurette Atindehou este de-a dreptul o femeie superbă, care ar putea cuceri orice brăbat, însă nimeni nu a văzut-o până acum cu părul roșcat

Instagram/ Laurette

Laurette Atindehou face spectacol în mediul online cu aspectul său plăcut și formele apetisante, care pun pe jar tot publicul masculin și nu lasă loc imaginației. Aceasta a decis să își surprindă fanii din mediul online și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de vampă, însă un alt detaliu a atras atenția celor 55.000 de urmăritori de pe Instagram, părul său.

Apariția pe care vedeta și-a făcut-o pe rețelele de socializare este demnă de Hollywood. Frumoasa mulatră a lăsat publicul cu gura căscată atunci când le-a prezentat noul ei look, care i se potrivește de minune.

Citește și: Laurette, dezvăluire cutremurătoare despre chinurile îndurate: „Mă spălau cu zăpadă iarna, ca să mă facă albă”

Cum arată Laurette cu părul roșcat

De curând, Laurette s-a decis să facă o schimbare radicală în viața ei și să le prezinte prietenilor virtuali noul ei look. Aceasta a fost fotografiată într-o ipostază incendiară, însă parul roșcat i-a scos în evidență atuurile fizice și cele mai frumoase trăsături ale feței.

Fotografia a strâns rapid 600 de aprecieri și a generat comentarii pozitive, prin care fanii își exprimau respectul și admirația față de vedetă.

Vedeta a apelat la o ținută care i se potrivește de minune. A îmbrăcat un sacou roșu și a accesorizat un colier, care îi evidențiază decolteul amplu și generos.

Se pare că frumoasa mulatră nu a mărturisit dacă look-ul ei este unul permanent sau este doar o perucă.

Citește și: Laurette a pus bărbații pe jar, într-o ținută extrem de provocatoare, care-i scotea sânii în evidență! "Îmi doresc să mă recăsătoresc! | Video

Laurette Atindehou își încântă fanii cu fotografii de-a dreptul provocatoare și cu ținute extrem de sexy, prin care își pune într-o lumină bună bustul generos, formele apetisante și silueta de viespe.

Laurette Atindehou este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, iar acest lucru se poate observa rapid din aparițiile ei televizate sau din fotografiile publicate pe rețelele de socializare.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri