Laurette, dezvăluire cutremurătoare despre chinurile îndurate: „Mă spălau cu zăpadă iarna, ca să mă facă albă”

Cazul tinerei din Târgu Jiu care a fost filmată în timp ce este umilită și bătută cu bestialitate de alte tinere de vârsta ei au făcut-o pe celebra Laurette să prindă curaj și să dezvăluie prin ce chinuri a trecut, din cauza fenomenului de bullying.

Laurette, dezvăluiri emoționante din viața ei (sursa foto: Facebook)

În luna noiembrie a anului trecut, presa din România anunța că fetița celebrei Laurette a fost victima fenomenului de bullying. Un coleg de clasă a împins-o și copila a căzut, spărgându-și unul dintre dintre dinți. Acesta a fost momentul în care frumoasa brunetă din showbizul românesc nu numai că a cerut să fie luate măsuri în privința cazului respectiv, dar a și apărut în numeroase rânduri la televizor, pentru a sublinia faptul că în țara noastră extrem extrem de frecvent întâlnit fenomenul de bullying.

Invitată la emisiunea „Cool Summer Nights” de la Antena Stars, Laurette a făcut o serie de dezvăluiri înfiorătoare și a povestit prin ce chinuri și tratament cumplite a trecut, pe vremea când era copil, din cauza prejudecăților celor din jur.

citește și: Laurette a pus bărbații pe jar, într-o ținută extrem de provocatoare, care-i scotea sânii în evidență! "Îmi doresc să mă recăsătoresc! | Video

„Nu, pot sa nu comentez cazul Bătăușei de la Târgu-Jiu recunosc ca nu am putut viziona videoul pana la sfârșit, copiii s-au batut de cand lumea si pamantul, dar aici m-a frapat...umilinta la care a fost supusa victima.

Victimă am fost si eu când eram mica si știu ce înseamnă sa te umilească alți copii in școala , îmi aduc aminte cum ma făceau cioara si râdeau de mine la baie ca sunt neagră si negri nu au voie la baia albilor, sau cum ma spălau iarna cu zăpada sa ma fac albă sa pot intra in curtea școlii , cum ma trăgeau de par ca aveam parul creț “ca na asa au negri parul creț” si ma trăgeau tare de par îmi ziceau ca am par de oaie neagră , îmi aduc aminte cum încă la facultate in anul 1 colegi aduceau ciocolata albă si făceau misto de mine sa mănânc sa ma pot murdari si eu la gura !!! da si astea sunt doar câteva umilințe , am crezut ca in timp vor dispărea dar nu , am observat asta din ce in ce mai des in randul adolescentilor. Ideea de a pune victima in genunchi, de a o inconjura incat sa nu se poata apara deloc e grav si trebuie sa răspundeți penal pentru aceste fapte grave.

citește și: Cum a ieșit Laurette din casă, pentru o simplă masă la terasă

Fetița mea anul trecut intr-o școala de stat a avut parte de o astfel de agresiune din partea unui coleg de clasa , in urma căreia a rămas fără un dinte, urmând ședințe la doctorul pshihologic sa își poată reveni sa treacă peste trauma suferită si de a o convinge sa se întoarcă din nou la școala întrucât a refuzat timp de 2 săptămâni, nu e ok ce se întâmpla .

Nimeni dar nimeni nu a luat nici o măsura bă din contra au încercat cu toți sa musamalizeze cazul fetiței mele, atât conducerea scoli cât si învățătoarea, spunându-mi ca putem rezolva daca lipimdintele in cabinetul medical din școala, va dați seama ce durere era in sufletul meu.
Sper si ma rog ca intr-o zi, cineva sa oprească aceasta răutate si sa transmitem copiilor noștri bunătate si iubire. Parintii batausei au cea mai mare vina si chiar trebuie pedepsiti.

P.S sa fim mai buni, nu ne costa nimic”, a scris Laurette pe pagina sa de Instagram.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri