Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, ipostază romantică la malul mării! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

Dragostea plutește în aer pentru Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. De când au devenit părinți, fiul lor, Alexandru, i-a unit și mai mult, aceștia împărtășindu-și gesturile de afecțiune chiar și în public.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică le-a făcut o surpriză plăcută fanilor printr-o ipostază romantică, la malul mării. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

Ce face Mirela Vaida în izolare, după ce filmările pentru "Acces Direct" au fost suspendat temporar

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, ipostază romantică la malul mării

După o perioadă lungă de izolare, la începutul pandemiei de coronavirus, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au hotărât să se bucure de frumusețile verii și să se relaxeze la mare. Cu această ocazie, cei doi îndrăgostiți le-au împărtășit admiratorilor de pe rețelele de socializare un cadru emoționant cu aceștia.

Cum s-a afișat cei doi îndrăgostiți

Lavinia Pîrva a postat mai multe InstaStory-uri din vacanță. Printre acestea, frumoasa cântăreață a strecurat și o fotografie cu partenerul ei de viață, spre fericirea fanilor.

În imagine, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt extrem de fericiți, dovadă fiind zâmbetele pe care le au imprimate pe buze. Celebrii părinți au decis să-și asorteze ținutele, amândoi purtând tricouri albe și șepci pe cap. Ba mai mult, aceștia sunt extrem de apropiați în poză, dovadă că se simt minunat unul lângă celălalt.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au demonstrat că nu pot sta nicio clipă departe de micuțul lor, astfel că l-au luat cu ei în vacanță. Artista s-a fotografiat în timp ce-și ținea băiețul în brațe, adăugând în dreptul imaginii mesajul „Te iubesc”.

Cea mai sexy avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! Și Adrian Cristea a pus ochii pe ea | Galerie foto

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro