Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00iUmor

Lecție de stil. Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle

Meghan Markle este una dintre cele mai urmarite femei din lume. Stilul acesteia s-a schimbat radical dupa ce a devenit Decesa de Sussex. Meghan arata de fiecare data perfect la bratul printului Harry.

Meghan Markle este una dintre cele mai urmărite femei din lume. Stilul acesteia s-a schimbat radical după ce a devenit Decesă de Sussex. Meghan arată de fiecare dată perfect la brațul Prințului Harry.

Fosta actriță, în vârstă de 37 de ani, este sub lupa stiliștilor din întrega lume de la prima apariție publică la brațul Prințului Harry. Maghan devenit o adevărată ducesă și a dovedit că este fană a simplității și a bunului gust.

Anul trecut rezista americană People a declarat-o pe Markle: „cea mai bine îmbrăcată femeia din lume în anul 2018”, titlu care nu a mai fost acordat niciodată până acum unor reprezentante ale familiilor regale.

Citește și: Ups! Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle cu o bombă sexy, la începutul relației lor! Dezvăluiri incendiare! „A bombardat-o cu mesaje” - Galerie foto

Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle

1. Rochie kaki asortată cu o pălărie de aceeași culoare și o curea subțire pentru a evidenția talia.

2. Rochie stil creion cu umerii acoperiți

3. Rochie bej cu mâneci și umeri transparenți

4. Rochie albă și palton bej

Citește și: Imagini neoficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluite! O femeie blondă misterioasă a captat atenția lumii – Foto