Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Lidia Buble, plină de vânătăi pe corp! Ce s-a întâmplat cu artista? Le-a explicat fanilor totul pe Internet

Lidia Buble le-a dat motive de îngrijorare admiratorilor din mediul virtual. Artista s-a afișat cu vânătăi pe corp! Ce a pățit?

Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. La fel ca multe alte vedete, faimoasa artistă nu se lasă mai prejos și este foarte activă pe rețelele de socializare, loc în care abordează orice subiect în fața fanilor săi care o urmăresc zilnic.

Lidia Buble s-a afișat cu vânătăi pe corp

Recent, Lidia Buble le-a dat motive de îngrijorare admiratorilor din mediul virtual, după ce s-a afișat cu vânătăi pe corp, pe contul său de Instagram. Așa cum se poate vedea în imaginile postate de artistă la InstaStory, vedeta are astfel de semne în mai multe zone, atât pe braț, cât și pe picioare.

Delia, enervată la culme de un admirator. Artista nu s-a abținut și i-a dat imediat replica

Lidia Buble, plină de vânătăi pe corp! Ce s-a întâmplat cu artista? Le-a explicat fanilor totul pe Internet

Ce s-a întâmplat cu artista

Artista și-a liniștit însă fanii în scurt timp, spunându-le că aceste vânătăi nu sunt decât „semne de bună purtare”, așa cum obișnuia să îi spună mama sa în copilărie.

„Semne de bună purtare (vorba mamei)”, a scris Lidia Buble în dreptul uneia dintre imagini.

Lidia Buble, plină de vânătăi pe corp! Ce s-a întâmplat cu artista? Le-a explicat fanilor totul pe Internet

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", hărțuită de un bărbat chiar înainte să devină mamă! ”Nici nu știu de unde să încep”

Care este relația ei de acum cu Răzvan Simion

Showbiz-ul autohton a fost zdruncinat de vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de prezentator, pe pagina lui de Instagram.

De curând, Lidia Buble le-a povestit admiratorilor că ea și Răzvan Simion au în continuare o relație bună, ajutând-o să evolueze și sprijinind-o în tot ceea ce face.

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri”, a spus Lidia Buble la o emisiune tv.

Recomandari