Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Delia, enervată la culme de un admirator. Artista nu s-a abținut și i-a dat imediat replica

Un internaut a observat o schimbare la Delia, astfel că a ținut neapărat să o întrebe chiar pe ea dacă nu cumva a recurs la operații estetice.

Delia

Cântăreața Delia a fost luată la întrebări de internauți despre asectul buzelor sale. Aceștia au întrebat-o dacă și-a făcut intervenție de mărire a buzelor.

Unii internauți i-au reproșat Deliei că buzele sale devin tot mai mari, lăsând să se înțeleagă că artista ar fi recurs la intervenții estetice.

„Buzițele se fac din ce în ce mai mari…”, i-a scris un fan Deliei pe Instagram.

„Sunt filtre… pisoi”, a fost replica Deliei.

„Ai nimerit cu pisoi! Am crezut că ai căzut și tu în patima asta a „buzoaielor”, pentru că am pretenții de la tine și iată că nu le am degeaba!”, i-a răspuns fanul respectiv artistei.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", hărțuită de un bărbat chiar înainte să devină mamă! ”Nici nu știu de unde să încep”

Delia, enervată la culme de un admirator. Artista nu s-a abținut și i-a dat imediat replica

Cariera impresionantă

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut.

Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

Delia, enervată la culme de un admirator. Artista nu s-a abținut și i-a dat imediat replica

Margherita, prima reacție după ce s-a spus că a consumat un cocktail de stupefiante: "Îți dau teroare!"

După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Cum este dincolo de lumina reflectoarelor

Delia a afirmat, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că diferențele dintre cum este ea pe scenă și cum este în timpul liber nu sunt mari.

”Nu e o diferență foarte mare, doar că, în afara scenei, îmi place să am momentele mele de tihnă, să stau acasă, liniștită, să mă odihnesc, să fac lucrurile pe care le vreau, departe de ochii lumii. Momentele triste vin și trec, ca și cele fericite, contează cum le gestionezi”, a explicat cântăreața.

Andreea Bălan a primit o vizită neașteptată. Cel mai important bărbat din viața ei a surprins-o în cel mai plăcut mod. Reacția artistei: "Aoleu, aoleu!"

Delia, enervată la culme de un admirator. Artista nu s-a abținut și i-a dat imediat replica

Recomandari