Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Lidia Buble se mândrește cu un frate superb. Cum arată Elisei Buble și cât de mult seamănă cu artista

Lidia Buble și-a prezentat fratele pe rețelele sociale, unde i-a făcut o urare de ziua lui, însă fanii nu au putut lăsat neobservată frumusețea lui Elisei Buble.

Lidia Buble și-a prezentat fratele pe rețelele sociale

Instagram

Lidia Buble se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de ala noi din țară, însă foarte puțini știu despre ea că provine dintr-o familie foarte numeroasă. Artista s-a născut la Deva pe data de 9 iunie 1993 și are 10 frați.

Cântăreța nu a vorbit prea mult despre familia sa și își ține departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor viața personală, însă de data aceasta a făcut o excepție și le-a prezentat oamenilor din mediul online pe unul dintre frații săi mai mici, pe Elisei Buble.

Citește și: Ce pățește Lidia Buble în timpul nopții. Cântăreața a povestit prin ce trece când se stinge lumina

Lidia Buble le-a făcut o surpriză de proporții mari celor 1.3 milioane de urmăritori și a publicat pe Instastory-ul său două imagini cu fratele său, în care i-a transmis cele mai frumoase cuvinte pentru ziua sa de naștere.

Cum arată Elisei Buble, fratele Lidiei Buble

Se pare că artista se mândrește cu un frate de-a dreptul superb, care îi moștenește frumoasele trăsături ale feței. Elisei Buble a cucerit toate fetele din mediul online cu aspectul său plăcut și stilul vestimentar, însă inima lui este deja luată de către o femeie minunată.

Fratele Lidiei Buble publică foarte des fotografii pe rețelele sociale, în care apare de cele mai multe ori singur, însă există imagini și cu iubita sa în cele mai tandre ipostaze.

Elisei Buble este posesorul unui trup bine lucrat în sala de fitness, iar acest lucru este evident din postările sale.

Se pare că relația dintre Elisei și Lidia este una foarte puternică și strânsă, iar artista îi comentează mereu la fotografii. Aceasta îi pune mereu un emoticon în formă de inimioară, semn că își iubește fratele foarte mult.

Pe lângă Elisei, Lidia mai are patru surori, pe Daniela, Estera, Diana și Lorena, dar și cinci frați, pe Daniel, Coreniu, Beniamin, Iosif și Simon.

Ce cadou a primit Lidia Buble din partea unui admirator secret

Artista a dezvăluit prin intermediul unui Instastory că a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize din partea unui admirator secret.

Vedeta a găsit pe parbrizul mașinii sale un buchet de-a dreptul extraordinar de lalele, care a impresionat-o încă din prima clipă. Aceasta i-a mulțumit admiratorului secret din tot sufletul și le-a prezentat fanilor săi cadoul.

Citește și: Lidia Buble nu s-a mai pozat niciodată așa! În lenjerie și întinsă pe scări, artista a lăsat deoparte inhibițiile

"Care ești mă? Am fost să mănânc, am plecat, am venit să iau mașina să plec spre casă și aveam acest buchet superb de lalele pus pe parbrizul mașinii. Mulțumesc mult de tot, nu știu cine ești, dar îți mulțumesc.", a povestit Lidia Buble în câteva Instastory-uri, vizibil emoționată și uimită de gestul unic făcut de cel care i-a oferit câteva zâmbete doar cu un buchet de lalele.

Artista a fost foarte încântată de florile primite și a decis să își facă și o fotografie alături de ele pentru a imortaliza momentul unic și frumos.

Recomandari