Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Lidia Buble, transformată în fata Morgana! Cu părul roz și machiaj diferit, artista e de nerecunoscut: „Ești perfecțiunea întruchipată!”

Că Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste, nu mai e un secret pentru nimeni. Cu fiecare videoclip sau piesă, cântăreața reușește să-și surprindă fanii, afișând un look schimbat față de precedentul. 

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste, nu mai e un secret pentru nimeni. Cu fiecare videoclip sau piesă, cântăreața reușește să-și surprindă fanii, afișând un look schimbat față de precedentul.

Lidia Buble, transformată în fata Morgana! Cu părul roz și machiaj diferit, artista e de nerecunoscut: „Ești perfecțiunea întruchipată!”

De data asta, Lidia a făcut o transformare radicală, fără a avea vreo ocazie anume. Vedeta este aproape de nerecunoscut după ce s-a machiat și și-a vopsit părul pentru a deveni Fata Morgana. Admiratorii ei au fost mai mult decât încântați și au numit-o „perfecțiunea întruchipată”. De altfel, Lidia e obișnuită cu transformările inedite, mai ales că ați putut-o vedea întruchipând diferiți artiști la „Te cunosc de undeva”, în sezonul al XII-lea.

Cea mai frumoasă piesă a lunii Martie

La începutul lunii, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia Buble a lansat, în lacrimi, melodia şi videoclipul "Sărut-mâna, mamă!".

Emoționată peste măsură, artista a recunoscut că de fiecare dată când cântă piesa sau vorbește despre ea, începe să plângă pentru că se gândește la cea care i-a dat viață.

„SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Lidia Buble a lansat la „Neatza” hitul primăverii, dedicat celei care i-a dat viață. Mamelor, aveți o lacrimă în colțul ochilor?!

„E o piesă despre mama, despre mine și mama mea, este ceva divin, sunt foarte emoționată!”, a dezvăluit Lidia.

Recomandari