Lidia Buble, transformată în fata Morgana! Cu părul roz și machiaj diferit, artista e de nerecunoscut: „Ești perfecțiunea întruchipată!”

Că Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste, nu mai e un secret pentru nimeni. Cu fiecare videoclip sau piesă, cântăreața reușește să-și surprindă fanii, afișând un look schimbat față de precedentul. 

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste, nu mai e un secret pentru nimeni. Cu fiecare videoclip sau piesă, cântăreața reușește să-și surprindă fanii, afișând un look schimbat față de precedentul.

Lidia Buble, transformată în fata Morgana! Cu părul roz și machiaj diferit, artista e de nerecunoscut: „Ești perfecțiunea întruchipată!”

De data asta, Lidia a făcut o transformare radicală, fără a avea vreo ocazie anume. Vedeta este aproape de nerecunoscut după ce s-a machiat și și-a vopsit părul pentru a deveni Fata Morgana. Admiratorii ei au fost mai mult decât încântați și au numit-o „perfecțiunea întruchipată”. De altfel, Lidia e obișnuită cu transformările inedite, mai ales că ați putut-o vedea întruchipând diferiți artiști la „Te cunosc de undeva”, în sezonul al XII-lea.

Cea mai frumoasă piesă a lunii Martie

La începutul lunii, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia Buble a lansat, în lacrimi, melodia şi videoclipul "Sărut-mâna, mamă!".

Emoționată peste măsură, artista a recunoscut că de fiecare dată când cântă piesa sau vorbește despre ea, începe să plângă pentru că se gândește la cea care i-a dat viață.

„SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Lidia Buble a lansat la „Neatza” hitul primăverii, dedicat celei care i-a dat viață. Mamelor, aveți o lacrimă în colțul ochilor?!

„E o piesă despre mama, despre mine și mama mea, este ceva divin, sunt foarte emoționată!”, a dezvăluit Lidia.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri