Lily-Rose Depp a fost fotografiată la un pas de un accident vestimentar. Cum a fost surprinsă fiica lui Johnny Depp

Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de doar 22 de ani.

Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de doar 22 de ani.

Profimedia

Pentru o aniversare pe cinste, frumoasa blondină a ales o ținută care nu va fi prea curând uitată de fani. Lily-Rose, model și actriță de meserie, a ales să poarte un top care a adus-o în pragul unul accident vestimentar.

Lily-Rose Depp, de o frumusețe răpitoare

Lily a purtat o pereche de pantaloni roșii și un top roșu, fără bretele, cu spatele gol, care îi lăsa bustul la vedere. De asemenea, frumoasa blondină a mai postat o poză în care poartă rochie roz, care se mulează perfect pe formele ei voluptoase, în timp ce ține în mână niște baloane roz.

Fanii tinerei actrițe s-au grăbit să o felicite, iar postarea ei cu trei fotografii a strâns sute de mii de aprecieri.

Citește și: Fiul lui Johnny Depp, identic cu tatăl său! Cei doi se aseamănă perfect! |Foto

Cariera de succes a lui Lily-Rose Depp

Superba blondină cu trăsături extrem de frumoase este fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis.

Lily-Rose s-a născut pe data de 27 mai 1999 la Paris. Aceasta a venit pe lume la numai un an de când părinții săi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției The Ninth Gate. Părinții ei s-au despărțit în anul 2012.

Lily-Rose nu este singurul copil al cuplului Depp și Paradis. Aceștia mai au împreună un băiat pe nume John Christopher Depp III, născut pe data de 9 aprilie 2002.

Tocmai pentru că este de o frumusețe rară, Lily-Rose a atras atenția caselor de modă din lume și a obținut numeroase contracte pentru branduri de top. Astfel, blondina a reușit să aibă o carieră de succes în modelling la doar 22 de ani.

Fiica actorului Johnny Depp este încă din anul 2015 o figură reprezentativă pentru brand-ul Chanel. Numai anul acesta a mai fost o dată imaginea campaniei Chanel Rouge Coco Flash lipstick. Deși vrea să se desprindă de succesul părinților ei și să aibă propriul nume, acesta le calcă pe urme părinților.

Citește și: Lily-Rose Depp, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Cum arată tânăra la numai 21 de ani

În anul 2010, mama sa, Vanessa Paradis a fost imaginea liniei de rujuri Rouge Coco, iar acum fiica sa este cea care reîmprospătează imaginea brand-ului.

Moștenind talentul de la tatălui său, Lily-Rose și-a început și cariera de actriță. Lily Rose s-a remarcat până în acest moment și în industria cinematografică. A jucat în producția Planetariul, un thriller landat în anul 2016, în filmul de dragoste A Faithful Man și în The King, acolo unde interpretează un rol alături de Timothee Chamalet, iubitul său. De curând, în luna aprilie, s-a lansat un nou film, Voyagers, în care Lily-Rose Depp joacă rolul principal.

Ultimele știri