Căutare Live

Liviu Teodorescu, în luna de miere alături de soția sa, Iulia. Unde au ales să meargă cei doi

Liviu Teodorescu are parte de câteva zile superbe alături de soția cu care a făcut nunta în weekend.

Liviu Teodorescu, în luna de miere alături de soția lui, Iulia

Instagram

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, se bucură de luna de miere într-o locație de vis. Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare.

Liviu Teodorescu s-a căsătorit de curând cu iubita lui din liceu, iar acum se bucură de luna de miere într-o locație de vis. Cei doi s-au filmat pe rețelele de socializare în locația în care aceștia vor petrece câteva zile în care se vor relaxa total, iar imaginile îți taie răsuflarea.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, în luna de miere. Unde s-au hotărât să petreacă

Liviu Teodorescu și Iulia, soția artistului, au hotărât să meargă în luna de miere într-o locație de vis, în Suceava. Cei doi s-au cazat la un hotel exclusivist, unde au fost așteptați într-un mare fel. Cei doi proaspăt soți au făcut mai multe fotografii în hotelul în care își vor petrece câteva zile.

Citește și: Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu Iulia Iacob. Imagini din ziua fericitului eveniment: „Te-am trecut pe numele meu”

Pe drumul spre cazare, Liviu a făcut câteva declarații în mdiul online, la InstaStory, unde a specificat faptul că se aflau pe drumul spre luna de miere. ”Am plecat în săptămâna de miere. După un weekend de haos, efectiv, de abia mai știu să vorbesc. Suntem mega fericiți, a fost cea mai tare zi din viața noastră. Ce superb este aici, ce tare, avem doua băi, un jacuzzi și patul, oglinzile-s oglinzi”, a spus artistul atunci când a intrat în locația unde își vor petrece aceste zile.

Liviu Teodorescu și frumoasa lui soție se bucură în prezent de o săptămână de vis, într-un hotel extravagant care le-a asigurat și un jacuzzi imens de care amândoi s-au bucurat foarte tare, semn că își doreau foarte mult să aibă asemenea condiții în luna de miere.

Citește și: Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu a ajuns la spital. Ce a pățit la proba pentru rochia de mireasă: "A tăiat-o"

Liviu Teodorescu, primele imagini de la nunta cu iubita din liceu, Iulia Iacob

Artistul a împărtășit cu fanii o serie de imagini de la nunta care a avut loc în acest weekend și la care au participat mai multe vedete. Liviu și Iulia au arătat fabulos la marele eveniment.

Citește și: Liviu Teodorescu, primele imagini de la nuntă. Ce mesaj frumos a scris artistul pe rețelele de socializare

Citește și
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Colaj cu Nuțu Cămătaru și Claudia balint
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Mai multe articole

Liviu Teodorescu, în vârstă de 28 de ani a făcut pasul cel mare și a făcut nuntă alături de soția sa, Iulia Iacob. Cântărețul nu s-a putut abține și a împărtășit cu prietenii virtuali mai multe imagini de la marele eveniment care a avut loc în weekend.

„Sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe Iulia a făcut-o cea mai fericită femeie. O să vedeți totul clar curând. A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți”, a scris cântărețul pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ și de unde își ține la curent fanii cu toate proiectele sale muzicale.

La nuntă au participat mai multe vedete autohtone, în mare parte artiști, precum Amna, Shift, Jo, Robert Toma și Ruby, dar și mulți alții.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr. Pink și cu fiul acestuia de pe rețelele de socializare. Ce face și unde este ac...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri