Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu a ajuns la spital. Ce a pățit la proba pentru rochia de mireasă: "A tăiat-o"

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la începutul lunii iulie au luat decizia de a se căsători și de a spune "DA" în fața ofițerului de Stare Civilă.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la începutul lunii iulie au luat decizia de a se căsători și de a spune "DA" în fața ofițerului de Stare Civilă.

Instagram

Liviu Teodoresc este mai îndrăgostit ca niciodată de Iulia Iacob, cea care i-a devenit soție în urmă cu o săptămână. Relația celor doi a început din liceu, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Artistul a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a pubicat o imagine pe Instagram din ziua în care a spus "DA". Acesta și iubita lui s-au cununat la începutul lunii iulie, iar acum se pregătesc intens să facă și nunta, care va avea loc peste 10 zile.

Citește și: Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu Iulia Iacob. Imagini din ziua fericitului eveniment: „Te-am trecut pe numele meu”

Tânărul le-a dat vestea că va face nunta săptămâna viitoare prietenilor săi din mediul printr-un InsaStory. Liviu Teodorescu a vorbit despre marele eveniment, dar și despre faptul că Iulia a avut parte de un incident neașteptat atunci când proba rochia de mireasă și a fost dusă la spital.

Ce a pățit Iulia Iacob, viitoarea soție a lui Liviu Teodorescu, la proba pentru rochia de mireasă

De curând, Liviu Teodorescu a publicat pe contul său de Instagram câteva povești prin care s-a decis să le spună urmăritoriilor săi despre incidentul pe care l-a avut iubita lui. Acesta a dezvăluit faptul că Iulia a mers să probeze rochia de mireasă, însă după a reușit să ajungă pe patul de spital.

Soția artistului a îmbrăcat o rochie de mireasă care nu era încă finalizată, iar un bold care a căzut pe podea i-a intrat adânc în picior. Deși purta pantofi, boldul i-a intrat 13 milimetri în talpă și s-a rupt, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală.

Citește și: Liviu Teodorescu, imagine rară alături de mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața sa

"Este foarte amuzant, deci fiți atenți. Totul a început ieri când Iuli proba rochia de mireasă, pentru nunta pe care o avem peste 10 zile. În timp ce proba rochia, un bold din respectiva rochie i-a intrat în picior, în talpă. Ideea este că s-a rupt boldul ăla în talpa ei. Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, a tăiat-o în talpă acolo ca să îi scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă și acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece, să poată sta pe tocuri", a spus Liviu Teodoresc în câteva InsaStory-uri, vizibil amuzat, dar și îngrijorat.

Artistul a avut tot timpul glumele la el, însă a ținut să menționeze că Iulia se simte bine, dar are nevoie de o perioadă de recuperare pentru a putea purta pantofi cu toc la nuntă. De asemenea, tânărul le-a arătat prietenilor săi virtuali și boldul pe care l-au scos medicii din piciorul soției sale.

Liviu Teodorescu a cerut-o de soție pe Iulia în luna octombrie a anului trecut, iar momentul a fost unul de-a dreptul unic. Acum, cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să pășească împreună în fața altarului.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri