Căutare Live

Liviu Vârciu a ajuns la spital din cauza unei răceli. Ce se întâmplă și cum se simte acum, după ce a ajuns acasă

Liviu Vârciu s-a filmat pe patul de spital, după ce a ajuns sub atenția cadrelor medicale din cauza unei răceli foarte puternice. Acesta confirmă cu nu are Covid-19, testat fiind de mai multe ori și rezultatul a fost negativ. Acum, vedeta a fost externată și a vorbit despre cum se simte.

Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce era la spital cu masca pe față și înconjurat de ustensile medicale. Acesta a filmat inclusiv testul negativ de Covid și a anunțat că starea sa la acel moment nu este una tocmai bună.

Instagram/Liviu Vârciu

Actorul a fost internat în spital pentru a fi tratat sub atentă îngrijire medicală, după ce acesta nu a mai putut face față răcelii pe care o avea deja de ceva timp. După ce a încercat toate tratamentele acasă, Liviu Vârciu a cerut ajutor specializat.

Liviu Vârciu a fost internat în spital din cauza unei răceli puternice

Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce era la spital cu masca pe față și înconjurat de ustensile medicale. Acesta a filmat inclusiv testul negativ de Covid și a anunțat că starea sa la acel moment nu este una tocmai bună.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus. Răceala fără miros, o știți? Mi-a luat și mirosul”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

“Știi răceala aia? Tot aici! Alt test și rapid și PCR, tot negativ și eu sunt praf”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit ce pensie are mama sa. Suma este una foarte mică

Declarația lui Liviu Vârciu după ce a fost externat din spital. Cum se simte acum

După ce a fost externat din spital, Liviu Vârciu s-a filmat acasă și a vorbit celor prezenți pe rețelele de socializare despre starea lui de sănătate.

“Deci eu am fost la spital, toată ziua am făcut perfuzii, am venit acasă și este o supărare în casă, ia fiți atenți aici”, spune Liviu Vârciu și arată cum soția sa și fiica sa se joacă și se distrează.

Ulterior acesta a mai posta un mesaj după ce a primit nenumărate mesaje de îngrijorare de la apropiați. Liviu Vârciu a vrut să îi liniștească: “Măi, fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am că-s cu testul negativ. La plămâni mi-am făcut o radiografie sunt bine! Mi-am făcut-o cu contrast. Respir un pic mai prost pentru că am o răceală foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a spus Liviu Vârciu

Citește și: Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi

Cu ce se ocupă Marius Elisei, iubitul Oanei Roman. Aceasta a mărturisit că e principala lor sursă de venit... Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis ar...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri