Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Liviu Vârciu, în culmea fericirii! Artistul a devenit tată, pentru a treia oară! Iubita lui i-a dăruit un băiat!

Liviu Vârciu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Artistul a devenit tată de băiat!

LIviu Vărciu în culmea fericirii. A devenit tata penytru a treia oara.

Liviu Vârciu este în culmea fericirii! Celebrul artist a devenit din nou tată, de băiat de aceasta dată, iar acum se poate declara împlinit cu adevărat.

Liviu Vârciu, tată de fată, se pregătește la poligonul de trageri pentru momentul cel mare: „Nu vreau să treacă prin ce-am trecut eu”

Iubita îndrăgitului artist, Anda Călin, femeia cu care formează un cuplu minunat, i-a dăruit un fiu, de aceasta dată, conform spynews.ro.

Cei doi mai au împreună o fetiță, iar Liviu, mai are o domnișoară, mai mare, care recent a împlinit vârsta majoratului.

Liviu declara în urmă cu ceva timp, că deși, are o fetiță cu iubita lui, cei doi își mai doresc încă un copil, lucru care a si devenit realitate.

Anda Călin, frumoasa iubita a artistului, a devenit mămică pentru a doua oară, îndeplinindu-i cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu. Asta, după ce acum ceva vreme, aceștia au dezvăluit sexul bebelușului, spunând că frumoasa brunetă urmează să aducă pe lume un băiețel.

Cât de frumoasă e și seamănă leit cu tatăl ei! Fata cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani |Video

Liviu este un tătic extrem de responsabil, grijuliu și iubitor, iar dacă până acum a fost doar tătic de fete, de acum înainte se poate mândri cu fiul sau, care îi va duce numele mai departe.

Recent, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră, așa că fix la miezul nopții, artistul a postat pe rețelele de socializare o urare fiicei lui alături de o fotografie.

Întâmplare nespusă din Asia Express sezonul 1. Ce a făcut Daniela Crudu. Vedeta a fost dată de gol de Dorian Popa

"La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 ani." scria alături de o fotografie în cate apare alături de fiica lui.

Cu siguranța cu aceasta ocazie, fanii fostului concurent de la "Asia Express", dar si de la emisiunea "Te cunosc de Undeva" difuzate pe Antena 1, așteaptă ca fericitul tătic sa împărtăsească fotografii și impresii din rolul de tată de băiat.

Recomandari