Antena Căutare

Liviu Vârciu, tată de fată, se pregătește la poligonul de trageri pentru momentul cel mare: „Nu vreau să treacă prin ce-am trecut eu”

Liviu Vârciu se pregăteşte intens pentru momentul în care fetiţa lui va fi curtată! Unde? Cum? La poligonul de trageri! Împreună cu Anda. Priviţi ce a ieşit!

Liviu Vârciu se pregăteşte intens pentru momentul în care fetiţa lui va fi curtată! Unde? Cum? La poligonul de trageri! Împreună cu Anda. Priviţi ce a ieşit!

Liviu Vârciu, tată de fată, se pregătește de acum pentru momentul în care băieții vor începe să-i curteze fata. Simpaticul concurent de la „Te cunosc de undeva!” s-a dus să își testeze ținta, la poligon!

Mai mult, Vârciu știe deja cum vrea să fie cel care va merita să îi scoată fiica în oraș.

„Dragostea e aceeași, și cu bani și fără bani. Așa că, mai bine să fie cu bani decât fără, să aibă băiatul bănișori, decât să fie sărăcuț? Treaba mea să-mi cresc fata frumos, până o-ncepe ce-o să înceapă...

Nu sunt pe interes, dar nu mai vreau să treacă prin ce-am trecut eu!”, a încheiat, glumind, Liviu Vârciu,

Show-ul Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara... Cum a schimbat-o pe Diana Matei participarea la „Te cunosc de undeva!”: „Am descoperit lucruri noi despre mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x