Loredana Chivu, imaginea care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă și-a făcut noi operații estetice. Ce a răspuns

Loredana Chivu a publicat o imagine pe rețelele sociale, la care fanii au comentat imediat. Unii dintre ei au crezut că blonda a fost supusă unori intervenții chirurgicale recente, însă vedeta a elucidat misterul.

Loredana Chivu a publicat o imagine într-o ipostază incendiară

Instagram

Loredana Chivu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul, în timp ce ea se bucura de soare pe șezlong. Bustul proeminent a ieșit în evidență, iar fanii nu au putut să nu-l observe.

Peste 15 mii de fani au apreciat fotografia pe care Loredana Chivu a publicat-o pe rețelele sociale. O fană a întrebat-o dacă a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale la nivelul bustului, iar Loredana Chivu a răspuns că nu:

„-Le-ai mai mărit? Faină oricum”

„-Nu”,

„Super faină tot timpul”, a decurs dialogul între Loredana Chivu și fana ei.

De altfel, ultima intervenție de implant mamar pe care Loredana Chivu a avut-o a fost în anul 2020, când, potrivit Click!, a cerut implanturi care însumau aproximativ 2 kilograme. A fost a cincea intervenție la nivelul bustului, pe care Loredana Chivu a avut-o.

“Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, spunea anul trecut blonda.

Recent, Loredana Chivu a primit un cadou foarte scump

De curând, Loredana Chivu și-a surprins prietenii virtuali cu o veste surprinzătoare. Aceasta a primit cadou o mașină în valoare de 380.000 de euro, mai exact, mașina visurilor sale, un Lamborghini Urus din anul 2021.

Vedeta a publicat pe contul de Instagram imaginile cu mașina, alături de un buchet imens de trandafiri roșii, semn că este iubită și apreciată de o persoană din viața sa.

Citește și: Loredana Chivu, sutienul care i-a scos în evidență bustul generos. Apariția sa provocatoare a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Prietenii virtuali nu au încetat să reacționeze la imagini. Aceștia au ținut neapărat să o felicite pentru noua sa achiziție și să îi ofere complimente.

Deși are un stil de viață luxos, Loredana Chivu are probleme de sănătate. În luna ianuarie, fosta asistentă TV a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a trecut prin momente cumplite și starea sa nu era tocmai una bună, mai mult decât atât, blondina a fost găsită de medici inconștientă în casă.

”Astăzi când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice în partea abdomenului, extrem de puternice. Am stat așa timp de 4 ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment.”, a declarat Loredana Chivu într-un interviu pentru Showbiz Report, de la Antena Stars.

Ultimele știri