Loredana, cu bustul acoperit doar de niște steluțe minuscule, a făcut show în Maldive. Transparența care lasă detalii intime

Loredana face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Artista a dat frâu liber imaginației și s-a îmbrăcat în cel mai provocator mod, cu sânii acoperiți doar de niște steluțe.

Loredana, spectacol vestimentar în Maldive. Cum s-a afișat cântăreața pe plajă, noaptea.

Instagram/Loredana Groza

Loredana, în vârstă de 50 de ani, jurată la X Factor, are o carieră de aproximativ 20 de pe scenă, în fața a milioane de oameni, dar și pe micile ecrane, acolo unde reușește să adică bucurie de ani de zile pe chipurile românilor.

Artista a dat dovadă, de-a lungul timpului, că este o fire excentrică și liberă, care se exprimă atât muzical, cât și vestimentar așa cum simte. Pentru ea barierele sunt doar niște iluzii ce nu merită alimentate!

Jurata X Factor se relaxează la plajă, în Maldive, de unde a postat o fotografie răvășitoare, pe contul ei de Instagram. Transparența hainelor a lăsat la vedere detalii intime! Un sutien buclucaș a fost obiectul principal care a atras atenția admiratorilor. Aceștia au putut vedea bustul Loredanei în toată splendoarea, acoperit fiind doar de niște detalii minuscule.

Loredana, cu bustul acoperit doar de niște steluțe

Pare că timpul a stat în loc pentru Loredana, care la o vârstă destul de înaintată are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții.

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o cariera de succes în spate, Loredana a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu proiectele în care s-a implicat.

Citește și: Cum a încercat Loredana Groza să păcălească cenzura comunistă la 18 ani: „Aveam o fustă până în pământ și părul strâns”. VIDEO

Loredana a dezvăluit unde nu îi place să fie atinsă

Loredana a lansat provocarea "Am/N-am" pentru echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani, chiar în ziua când au sărbătorit 13 ani de existență, dar și ea a fost pusă la testul adevărului.

Provocarea "Am/N-am" este un joc extrem de interesant, care te pune să spui tot adevărul. Întrebările atent alese de echipa Neatza au fost puse de către Loredana pentru Florin Ristei, Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion.

Loredana a fost cea care i-a "obligat" să spună adevărul și au creat un show plin de umor. Însă, cântăreața nu a fost nici ea dată la o parte și, din poziția de moderator, a trecut în poziția de participant la joc. Frumoasa jurată de la X Factor a făcut devăzluiri care i-au lăsat muți pe colegii ei de televiziune.

Citește și: Loredana Groza, în brațele unui bărbat misterios, pe plajă. Imaginile nu sunt, însă, ceea ce par

Jurata X Factor se poate mândri și cu o calitate extrem de apreciată: este foarte sinceră!

În timpul jocului, Răzvan a fot primul care a dezvăluit că până la vârsta de 35 de ani nu s-a dus la masaje deoarece nu suporta să fie atins pe piele. De aici, Loredana a făcut și ea o dezvăluire initmă: "Eu pe buric nu suport, sincer, am o problemă, dar asta să rămână între noi", spune Loredana cu zâmbetul pe buze, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri