Loredana, poză inedită alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Elena: "Această poză emană iubire efectiv!"

Loredana se mândrește cu o fiica superbă, lucru evident din postările sale de pe rețelele sociale.

Loredana se mândrește cu o fiica superbă, lucru evident din postările sale de pe rețelele sociale.

Instagram

Loredana se numără printre cele mai apreciate și frumoase artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale de pe micile ecrane, dar și cu cele din mediul online.

Artista este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și încearcă să țină informațiile private departe de luminile reflectoarelor, dar și de ochii curioșilor, însă nu ezită să împărtășească cu cei 570 mii de urmăritori de pe Instagram cele mai frumoase momente din viața ei, printre care se numără și timpul de calitate petrecut alături de fiica sa, Elena. a

Cât de mult a crescut fiica Loredanei, Elena

De curând, Elena Boncea și-a serbat ziua onomastică, iar Loredana nu s-a putut abține și a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu cea mai importantă persoană din viața ei. Artisa i-a transmis și un mesaj care a înduioșat inima fanilor, însă frumusețea fiicei sale a întors toate privirile asupra sa.

Citește și: Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa "Fericire": Asta înseamnă să fii divă

Un lucru este evident, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa, cea cu care seamănă izbitor. Se pare că postarea a fost o surpriză plăcută pentru cei care nu au mai văzut-o de mult pe Elena.

Cele două s-au lăsat fotografiate în timp ce se îmbrățișau, iar legătura strânsă și specială dintre ele este una vizibilă cu ochiul liber.

"La mulți Aai Elena, puiul meu!
Te iubesc❤️~Mom
", a scris cântăreața, vizibil emoționată și mândră de fiica sa.

Postarea a strâns mai bine de 7 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea celor care le apreciază.

Prietenii virtuali au ținut neapărat să le ofere laude și complimente pentru modul în care își menține aspectul fizic.

De asemenea, la cei 22 de ani, Elena face furori pe rețelele sociale cu trupul de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Citește și: Loredana Groza, cu un decolteu adânc, lângă bradul împodobit. Cu cine petrece vedeta prima zi de Crăciun

"Wow! Ce frumoasă e! Ce frumoase sunteți! Și ce mult o iubești! Această poză emană iubire efectiv! La mulți ani, Elena!" sau "Wow, ce îmbrățișare frumoasă, parcă a ajuns și la mine. La mulți ani Elenei, să fiți iubite și fericite! 🥂🎂🍰🎁", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor de pe Instagram, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase.

Ultimele știri