Louie Anderson este actorul care însuflețește vocea personajului Louie din desenele animate ''Viața cu Louie''

Micuțul Louie, personajul din celebrele desene animate ''Viața cu Louie'', există în realitate. Louie Anderson este cel care însuflețește vocea faimosului personaj, care a încântat inimile copiilor din întreaga lume. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată actorul și cât de bine seamănă cu personajul său.

Louie Anderson este cel care însuflețește vocea personajului Louie din desenele animate ''Viața cu Louie''

profimediaimages.ro

Louie Anderson este un cunoscut actor de comedie din Statele Unite.

Poate nu mulți știu, însă el este vocea unuia dintre cele mai iubite personaje care au apărut pe micile ecrane, micuțul Louie, băiatul grăsuț din ''Viața cu Louie''.

Povestea actorului care însuflețește vocea personajului Louie din desenele animate ''Viața cu Louie''

Louie Perry Anderson s-a nascut la 24 martie 1953 în SUA, în sânul unei familii numeroase. El este cel de-al doilea din cei 11 copii ai familiei. În 1981, în timp ce lucrează în calitate de consilier pentru copii, Louie reușește să obțină primul său trofeu la Midwest Comedy, găzduit de Henny Youngman. După concurs, Youngman îl angajează pe Louie ca scenarist. Louie își face debutul în televiziune în anul 1984 în Tonight Show de Johnny Carson, potrivit cinemagia.

Deși bucură sufletele cu umorul său și cele mai interesante povești, comediantul nu a avut o copilărie fericită. El a vorbit deschis despre problemele din copilărie și despre tatăl său alcoolic.

Totuși, Louie Anderson a încercat să își înțeleagă tatăl. Abia după moartea tatălui său, actorul a realizat că de fapt acesta trecea printr-o suferință. Și s-a dovedit că, în cele din urmă, viața alături de tatăl său l-a inspirat în carieră.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

''Tatăl meu a avut o viață de 10 ori mai grea decât a mea'', a spus Anderson, comediantul în vârstă de 67 de ani, care a crescut în St. Paul, într-o familie cu 11 copii. Anderson a dat și alte amănunte incredibile.

Cel care însuflețește vocea personajului Louie a dezvăluit că atunci când tatăl său avea 10 ani, el și sora lui au fost scoși din casa în care locuiau și plasați în adopție, potrivit people.com.

''Au fost despărțiți și nu s-au văzut niciodată timp de 50 de ani. Imaginează-ți că ești cu sora ta și ea trebuie să meargă într-un loc și tu în altul. Așa că spun: 'Oh Doamne, îmi pare rău, tată', a continuat el. 'A fost ușor să îl iert când am aflat asta. Și mi-e dor de el. Îl iubesc. Mi-e dor de persoana morocănoasă, care sorbea cafea, care era. Odată, tatăl meu spunea: 'Îl urăsc pe tipul acela, iar eu îi spuneam 'nici măcar nu-l cunoști'. El îmi răspundea: 'Nu trebuie să cunosc pe cineva ca să îl urăsc, Louie'. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi l-a dat pe tatăl meu - M-a ajutat să fac umoristică'', a mărturisit Louie Anderson, conform aceleiași surse.

''Viața cu Louie'' face parte din acele desene animate amuzante, realiste, mature și potrivite pentru toate vârstele. ''Viața cu Louie'' prezintă viața unui băiețel de opt ani, cu mulți frați și surori și doi părinți foarte diferiți. Mama lui este o persoană simplă și amabilă, în timp ce tatăl său este genul de persoană mult prea vorbăreță, care își amintește întotdeauna vremurile tinereții sale de pe vremea celui de-al doilea război mondial. Se pare că această animație celebră, care s-a derulat de-a lungul a 5 sezoane, este de fapt o reconstituire a vieții adevăratului Louie Anderson.

Citește și: Cum arată acum Neel Sethi, băiețelul care intra în pielea personajului Mowgli din ''Cartea Junglei''. Actorul este total schimbat

Ultimele știri