Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lovitură grea pentru Clejani! Boala cumplită de care suferă Fulgy, fiul lor! „Nu poate fi controlat! De boala asta nu te vindeci niciodată”

Nu este deloc liniște în casa Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a provocat un accident rutier și astfel a ieșit la iveală că a consumat droguri. Mai mult decât atât, nici Fulgy, fiul cel mic, nu are o reputație mai bună decât Margherita! Tânărul suferă de o boală cumplită!

Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de Margherita și Fulgy

Margherita de la Clejani a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a făcut accident de mașină pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă. Testele au scos la iveală faptul că tânăra conducea sub influența substanțelor psihoactive.

FULGY DE LA CLEJANI, DIAGNOSTICAT CU O BOALĂ CRUNTĂ

În mod inevitabil, lumea și-a amintit și de Fulgy, fratele Margheritei, care și el are o reputație proastă. Tânărul a reușit să-și șocheze fanii în urmă cu doi ani, atunci când a înjurat, a scuipat și a amenințat un bătrân, într-o stație de autobuz din București.

citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, filmat când scuipă și agresează un bătrân pe stradă! Imagini greu de privit

Unele zvonuri vorbesc despre faptul că tânărul suferă de tulburare de personalitate și consumul de droguri îi accentuează crizele de furie

Lovitură grea pentru Clejani! Boala cumplită de care suferă Fulgy, fiul lor! „Nu poate fi controlat! De boala asta nu te vindeci niciodată”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani

La doar 21 de ani, Fulgy are dosar penal pentru vandalizare și amenințări, căci episoadele sale de furie necontrolată s-au repetat frecvent. După ce a vandalizat un magazin de parfumuri din București și ar fi amenințat că îi dă foc, Fulgy a ajuns, din decizia judecătorilor, la un centru de dezintoxicare. Anul acesta, crizele de furie necontrolată au continuat atunci când tânărul a început să aibă bănuieli cu privire la fidelidelitatea iubitei sale. Tânăra l-ar fi acuzat pe Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani, de bătăi și amenințări. Aceasta a povestit că tânărul a spart ușa apartamentului în care locuia ea și a obligat-o să meargă la testul poligraf, pentru a afla adevărul.

citește și: Ioniță de la Clejani sare în apărarea fetei! " Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei!"

Numeroasele episoade de furie i-au făcut pe oamenii legii să decidă că Fulgy de la Clejani trebuie să facă un control psihiatric. Astfel a ieșit la iveală faptul că fratele Margheritei de la Clejani suferă de tulburare de personalitate. Tânărul a fost internat o perioadă și apoi i s-a prescris tratament de specialitate, pentru ca boala să fie ținută sub control.

„De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, au dezvăluit surse din familie pentru cei de la impact.ro.

Recomandari