Căutare Live

Ioniță de la Clejani sare în apărarea fetei! " Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei!"

Ioniță din Clejani a intervenit la "Xtra Night Show" pentru a lua apărarea fetei sale. Tatăl Margheritei susține că Teo nu ar fi iubitul fiicei lui, deși, în imaginile surprinse, cei doi tineri se îmbrățișează și se sărută.

Ionița de la Clejani nu ezită să o apere pe Margherita, și susține că Teo nu ar fi iubitul fetei, deși, în imaginile surprinse, cei doi tineri se îmbrățișează si se sărută.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.

Reacția lui Ionița este vehementă, el suține că Teo i-ar fi fost prezentat de către Margherita ca fiind designer vestimentar, iar între cei doi ar exista doar o colaborare profesională, nicidecum o relație de iubire.

Iubitul Margheritei de la Clejani ar avea probleme cu drogurile, ba chiar a fost condamnat într-un dosar cu substanțe interzise în urmă cu doi ani.

Teodor, iubitul Margheritei de la Clejani, a recunoscut că este consumator de substanțe interzise, iar documente neașteptate au ieșit la iveală despre trecutul său. Se pare că tânărul nu a avut o viață prea liniștită și ar fi dependent de droguri.

Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

Unul dintre foștii colaboratorii ai tânărului, a dezvăluit faptul ca Teo își prepara substanțele singur acasă. Acasă la iubitul Margheritei el a văzut ca acesta se ocupă cu prepararea unor rețete în care combina diverse medicamente.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla... Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa co...
Ultimele știri
x