Lucian Viziru, imagine care a înduioșat inima oamenilor din mediul online. Cum arăta actorul în copilărie

Lucian Viziru a înduioșat inima prietenilor din mediul online cu o fotografie din copilărie, în care se afla alături de bunicul său, Gheorghe Viziru.

Lucian Viziru a înduioșat inima prietenilor din mediul online cu o fotografie din copilărie

Facebook

Lucian Viziru este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori de telenovele românești. Acesta s-a retras de o perioadă lungă de timp de pe micile ecrane și departe de luminile reflectoarelor, însă este activ pe rețelele sociale, acolo unde își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai amuzante și importante evenimente din viața sa.

Actorul a cucerit inimile a mii de domnișoare și doamne cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul celor mai cunoscute seriale românești, printre care se numără și "Iubire ca în filme", "Inimă de țigan", "Regina" și "Lacrimi de iubire". Lucian Viziru a devenit rapid cunoscut în showbiz-ul autohton și a reușit să impresioneze cu talentul său, dar și cu rolurile pe care le-a interpretat într-un mod impecabil.

Citește și: Lucian Viziru, videoclip amuzant pe internet. Cum arată acum actorul care a avut un mare succes în telenovelele românești

Pe lângă pasiunea sa pentru actorie, Lucian Viziru s-a bucurat și de o carieră de succes în industria muzicală, dar și în domeniul sportiv. În anul 1996, actorul a făcut parte din trupa "Gaz pe foc", iar în 2011 înfințează trupa "DarkTown", unde a fost și solist.

Vedeta a bucurat sufletele a mii de telespectatorii alături de fratele sau, Augustin Viziru, cu care a reușit să facă spectacol în telenovelele românești. Cei doi au uimit publicul cu farmecul lor, dar și cu rolurile perfect interpretate. Printre cele mai cunoscute personaje ale lui Lucian Viziru se numără și celebrul Giani din serialul "Inimă de țigan".

Cum arăta în copilărie Lucian Viziru

Deși este o figură cunoscută la noi în țară, foarte puțini l-au văzut pe Lucian Viziru în copilărie. Din acest motiv, actorul a înduioșat inima urmăritorilor săi cu o imagine de când era foarte mic, însă un detaliu a atras atenția tuturor. Acesta s-a lăsat fotografiat lângă bunicul său, fostul tenismen Gheorghe Viziru.

Imaginea pe care a publicat-o pe contul oficial de Facebook este una alb-negru, însă a generat o mulțime de reacții pozitive. Actorul a reușit să strângă peste 300 de aprecieri și foarte multe comentarii.

Citește și: Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. Cine este iubita lui

Un lucru este evident, Lucian Viziru a înduioșat inima prietenilor săi virtuali cu aspectul său adorabil. Se poate observa și faptul că relația cu bunicul său este una foarte specială, drept dovadă, vedeta practică și în ziua de azi tenisul, pasiunea pe care a moștenit-o de la Gheorghe Viziru, unul dintre cei mai buni tenismeni ai României.

Reacțiile pozitive ale prieteniilor virtuali au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că era un copil extrem de simpatic și că seamănă foarte mult cu bunicul său.

"Semeni foarte mult cu bunicul tău. Frumoasă postare!" sau "O poză cât 1000 de cuvinte. Nea Gogu este omul cu suflet de aur, care ne învăța doar de bine, iar Lucian, cel mai frumos copil din cartier.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și laude.

Ultimele știri