Lucian Viziru, videoclip amuzant pe internet. Cum arată acum actorul care a avut un mare succes în telenovelele românești

Lucian Viziru și-a uimit prietenii cu un videoclip amuzant pe internet, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor.

Lucian Viziru și-a uimit prietenii cu un videoclip amuzant pe internet

Hepta

Lucian Gheorghe Petre Viziru, cunoscut pe numele de Lucian Viziru, se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți actori din telenovelele românești. Acesta a impresionat de fiecare dată cu talentul său actoricesc și cu aparițiile sale impecabile din cadrul serialelor în care a jucat.

Actorul a jucat în diferite telenovele românești, precum: "Lacrimi de iubire", "Iubire ca în filme", "Inimă de țigan" și "Regina", iar cu farmecul său a reușit să cucerească inima multor femei din showbiz-ul autohton.

Citește și: Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. Cine este iubita lui

În 1996, Lucian Viziru și-a început cariera în industria muzicală. Acesta a făcut parte din trupa "Gaz pe foc", iar în 2011 înfințează trupa "DarkTown", unde a fost si solist. Pe lângă pasiunea sa pentru muzică și actorie, cântărețul a jucat tenis și a câștigat mai multe premii.

Atât el, cât și fratele său, Augustin Viziru, au reușit să cucerească telespectatorii din fața micilor ecrane cu talentul remarcabil.

Cum arată acum Lucian Viziru

Deși s-a retras de o perioadă lungă de timp din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, Lucian Viziru își ține la curent prietenii din mediul online, în special pe cei care îl urmăresc pe TikTok.

Recent, actorul a surprins pe toată lumea cu un videoclip foarte amuzant, în care intră perfect în pielea personajului pe care l-a interpretat în serialul "Inimă de țigan". Acesta a făcut spectacol imitându-l pe Giani și a primit mai mult de 5.000 de aprecieri din partea persoanelor care îl îndrăgesc.

Citește și: Cupluri din România de care ai uitat. Vedete care s-au iubit în trecut, dar n-au rămas împreună

Clipul a strâns rapid 98.500 de vizualizări și o mulțime de comentarii din partea fanilor. Aceștia au ținut să îi laude aspectul fizic și talentul de invidiat.

@lucianviziru2021

Nu fă, nu-s mort!!! ##romania ##romanian ##limbaromana ##giani ##inimadetigan ##fy ##fyp ##viral ##lucian ##lucianviziru ##serialeromanesti

♬ sunet original - Lucian Viziru

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali au apărut imediat, semn că Lucian Viziru este urmărit de foarte multe persoane.

"Ce mă bucur să te revăd după atâta vreme. Timpul și-a pus amprenta asupra ta, însă apariția ta mi-a făcut seara mai bună. Seară faină!" sau "Doamne, ce dor mi-a fost de personajul ăsta. Stimă și respect Lucian, mult succes în tot ceea ce faci.", au fost câteva dintre comenariile oamenilor din mediul online, care au ținut să îi transmită cele mai frumoase cuvinte.

Ultimele știri