Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Aniversare în familia Antoniei! Mama artistei arată demențial la cei 53 de ani împliniți! Cele două seamănă perfect, de parcă ar fi surori!

Mama Antoniei a împlinit vârsta cincizeci și trei de ani. Denise Iacobescu arată demențial și seamănă leit cu fiica sa, de parcă ar fi două surori.

Cu ocazia zilei de naștere, frumoasa Denise Iacobescu, mama celebrei Antonia a postat pe contul său de socializare o fotografie și un mesaj.

Antonia, apel disperat pe Instagram! Ce i s-a întâmplat vedetei! "Actele erau cele mai importante"

"La revedere 52...bine ai venit 53!!!... 4EVER YOUNG 🦋", a scris Denise Iacobescu la ultima poză postată.

Comentariile au început imediat să apară, iar cuvintele de laudă și complimentele au curs la postarea ei.

"Pardon, vrei sa zici 35 ani! Asa frumoasa esti!!!😍😍😍 Iti doresc multa binete, dragoste, fericire, sanatate draga om frumos!!!",/ "Va doresc o zi de nastere minunata,"/ "La multi ani frumosi draga Denise! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Te puuup😘💐💐💐❤️O zi minunata!", au fost câteva dintre comentariile primite de Denise.

Mama Antoniei, despre sfaturile pe care i le-a dat Antoniei

Antonia, fotografia care a înnebunit tot internetul! Număr record de aprecieri obținut de superba vedetă, în doar câteva ore! |FOTO

Denise Iacobescu a vorbit în urmă cu ceva timp despre sfaturile pe care i le dă Antoniei zi de zi.

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei. Să nu depindă de nimeni. Asta nu din mândrie, ci pentru stabilitatea ei. Nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău. Cu mama, cu tata, cu soțul, cu iubitul. Să fie pe picioarele ei financiar,”, a declarat mama artistei.

Denise Iacobescu și Antonia au trăit in Statele Unite

Antonia a lansat o provocare pe rețelele de socializare! Artista și-a dat gata admiratorii, cu noul look afișat și a adunat un număr impresionant de aprecieri! |FOTO

Deși credeau că vor rămâne în America pentru tot restul vieții, norocul nu a fost de partea lor. Pe vremea când Denise Iacobescu era în America a format un cuplu cu un bărbat american. Se pare că femeia a pus punct relației după o perioadă, însă reacția bărbatului a fost una neașteptată.

Bărbatul a denunțat-o pe mama Antoniei pentru faptul că locuiește ilegal pe teritoriul Statelor Unite. Cele două femei au revenit în România, pe când Antonia avea vârsta de optsprezece ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro