Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Karmen a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Nepoata lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit iar: "Am fost foarte stresată, nu s-a simțit bine"

Karmen, fiica lui Adrian Minune a trecut prin clipe teribile, din cauza fiicei sale. Micuța Sofia s-a confruntat cu probleme de sănătate, îngrijorându-și mama!

Karmen

Coșmarul oricărei mame este să-și vadă copilul că nu se simte bine sau că se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a fost și cauza pentru care Karmen Simionescu a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că fiica sa, Sofia Maria Rossa, a fost bolnăvioară, ea fiind extrem de stresată și îngrijorată pentru micuță.

Karmen a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Nepoata lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit iar: "Am fost foarte stresată, nu s-a simțit bine"

Gabriela Prisacariu, ”jefuită” pe față! Ce a pățit iubita lui Dani Oțil: "Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj?"

Fetița, care va împlini în aproximativ două săptămâni un an, a făcut roșu în gât, mama fiindu-i alături și îngrijind-o cu sufletul la gură în toată această perioadă.

"Sunt sigură că v-a fost dor de mine, pentru că și mie mi-a fost dor de voi. Zilelele astea am fost fost foarte ocupată și foarte stresată, pentru că Sophie a avut roșu în gât și iar nu s-a simțit bine, dar am scăpat, a trecut', a transmis artista pe Instagram.

Karmen a întâmpinat probleme la naștere

Karmen Simionescu a decis să povestească despre problemele pe care le-a întâmpinat când a născut-o pe micuța Sofia, fiica lui Bogdan Căplescu.

"În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații. Am fost foarte relaxată.

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine… Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povetești așa ceva. Am pupat-o cpe ambi obraji și i-am zis să facă gropițe. Totul a durat 10 minute", a povestit artista.

Karmen a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Nepoata lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit iar: "Am fost foarte stresată, nu s-a simțit bine"

Victorie, dulce victorie! Lora și Ghenu s-au întors în România, după ce au fost blocați 5 luni în Bali. Fanii au reacționat imediat

Karmen a relatat un incident petrecut după ce a fost scoasă micuța. Au fost probleme în momentul în care a fost cusută, însă a trecut repede, deși cu emoții, peste inconveninent.

"Mai mult a durat să mă curețe, să mă coase. O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente <Nu așa, coase încă o dată. Nu așa.> Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față', a mai spus Karmen.

Recomandari